Aanmelden afscheidsreceptie

Toon en Adrie

Op 1 januari 2024 is voor Toon Meijvogel en Adrie de Jonge het moment aangebroken om te gaan genieten van hun pensioen en pre-pensioen. Hiermee sluiten ze beiden een lange werkzame periode af, waarvan samen ruim 45 jaar bij Zeeuws Zakelijk.

Toon heeft vanaf 1 december 1999 onze telecomactiviteiten opgebouwd. Adrie is vanaf 1 juni 2002 werkzaam binnen het team gespecialiseerd in mobiel. Beiden zijn dus lange tijd voor jou het aanspreekpunt geweest van onze telecom en internetoplossingen.

We beseffen dat jouw vertrouwen en loyaliteit aan Zeeuws Zakelijk in combinatie met de inzet van het team hebben gezorgd voor een jarenlange samenwerking. We zijn daar jou dankbaar voor en daarom willen we dit met elkaar vieren. Zo willen we ook voor Toon en Adrie de werkzame periode bij Zeeuws Zakelijk fijn afsluiten, te midden van “hun” klanten. Daarom nodigen we je uit voor een gezellige afscheidsreceptie.

Programma

17.00 Inloop
17.30 Officieel moment
17.45 – 19.00 Receptie met een korte rondleiding en oesterproeverij

 

Parkeren
Je kunt parkeren op parkeerplaats Molenpolderweg. Van daaruit loopt je in enkele minuten naar De Oesterij. Je kunt ook gebruik maken van de shuttledienst van Zeeuws Zakelijk. Deze is beschikbaar van 17.00 tot 19.00 uur.