Glasvezel op bedrijventerreinen De Poel en Stationspark in Goes

Met gigasnel zakelijk glasvezel is jouw onderneming klaar voor al die dingen waar we in de toekomst nóg sneller internet voor willen. Supersnel up- en downloaden, zorgeloos werken in de cloud, online vergaderen en grote bestanden verzenden. Dit kan allemaal, tegelijkertijd én zonder haperen, met glasvezelinternet en zonder dat je meer betaalt. Dat wil jij toch ook? Dat kan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan een afspraak met één van onze medewerkers of stel gewoon eerst wat vragen.

Alleen samen maken we dit mogelijk

In samenwerking met DELTA Netwerk willen we betaalbaar glasvezelinternet mogelijk maken op bedrijventerreinen De Poel en Stationspark in Goes. Dit is alleen mogelijk samen met jou. 25% van de bedrijven en bewoners van dit bedrijventerrein moet zich vóór 2 juli aanmelden, enkel dan komt er glasvezelinternet. 

Let op: als u voor 2 juli inschrijft vervallen de vastrechtkosten van €1570,25,- eenmalig of €13,77- per maand. Deze kosten worden bij een aanvraag na 2 juli wél in rekening gebracht.  

 

 

Op zoek naar een betrouwbare specialist voor glasvezelinternet in Goes?

Sluit dus voor 2 juli een abonnement af bij Zeeuws Zakelijk! Hiermee bespaart u geld, halen we samen het deelname percentage van 25% én komt er daadwerkelijk betaalbaar en supersnel glasvezelinternet. Wij kunnen niet wachten! 

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op met Zeeuws Zakelijk: 0113-579030

Vul hieronder het formulier in om je in te schrijven.

Inschrijfformulier Glasvezelinternet bedrijventerreinen in Goes

Employee

Liever iemand persoonlijk spreken?

0113 - 57 90 30