Glasvezel Roosendaal

Heeft u wel eens last van een trage internetverbinding, nét terwijl er een klant aanwezig is op uw kantoor in Roosendaal? Of ervaren medewerkers wel eens problemen tijdens hun werk? Dat is heel vervelend! Een onstabiele internetverbinding kan bestanden versturen en werken in de cloud bemoeilijken. Dat is niet wat u wilt als bedrijf. Zeeuws Zakelijk biedt supersnelle internetverbinding, namelijk: glasvezel!

Glasvezel internet kiezen in Roosendaal

Glasvezel is een kabel met heel dune vezels van glas erin, wat zorgt voor betrouwbaar en razendsnel internet. U ontvangt gegarandeerd symmetrische up-en downloadsnelheden: het gaat allebei even snel - handig wanneer u vaak grote bestanden moet delen met klanten of relaties. En waar interverbindingen in het buitengebied voorheen nog wel eens langzamer konden zijn dan in het centrum van Roosendaal, maakt de locatie van uw bedrijf bij glasvezel niet uit: het is overal even snel en stabiel. Daarnaast is het ook nog eens veilig. Glasvezel is bovendient minder afhankelijk van weeromstandigheden en andere factoren die de kwaliteit van de verbinding kunnen beïnvloeden. 

Glasvezel internet van Zeeuws Zakelijk

Snel internet dat er niet na iedere onweersbui uit ligt: dat alleen al maakt van glasvezel de betrouwbaarste verbinding die er is, maar met de service van Zeeuws Zakelijk erbij kunt u nog veiliger en betrouwbaarder werken. Wij richten uw bedrijfsnetwerk zo in dat u overal in het pand vier streepjes wifibereik hebt. Bijvoorbeeld door uw gastennetwerk te scheiden van uw internetnetwerk of door een slim toegangssysteem via Facebook. Daarnaast monitoren wij constant uw verbinding en uw systemen in de cloud of in uw eigen servers, waardoor er bij een probleem snel gehandeld kan worden. Meestal zelfs zó snel dat we het al hebben opgelost voordat u er iets van merkt.

Kies voor glasvezel internet in Roosendaal

Wilt u op uw kantoor in Roosendaal gebruikmaken van glasvezel? Kom in contact met Zeeuws Zakelijk! Wij regelen met alle liefde een veilige, stabiele en razendsnelle zakelijke internetverbinding voor u. Op onze website kunt u een gesprek op locatie plannen of alvast uw vragen stellen via het formulier

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan een afspraak met één van onze medewerkers of stel gewoon eerst wat vragen.

Klant worden bij Zeeuws Zakelijk?

Dat is helemaal geen slecht idee. Meer dan 1200 bedrijven gingen u voor.

Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij helpen u graag met al uw vragen op 0113 - 57 90 30 of vraag een offerte aan.

  • Ontzorgend
  • Nuchter en duidelijk
  • Techniek die gewoon werkt
  • Altijd in de buurt

Stel een vraag

Employee

Liever iemand persoonlijk spreken?

0113 - 57 90 30