Hosted telefonie in Zeeland

Heeft uw bedrijf in Zeeland nog steeds een telefooncentrale in het pand staan? Zo’n apparaat dat weliswaar doet wat het moet doen, maar waarvan niemand nu eigenlijk écht weet hoe het werkt? En waarbij u gebonden bent aan een zeer beperkte keuze in telefoontoestellen – voor zover u al de keuze hebt? Hoog tijd om over te stappen op hosted telefonie. Dat is telefonie via internet, waarbij u geen ingewikkelde apparatuur meer in huis hoeft te hebben die u alle vrijheid geeft in uw toestelkeuze en programmering.

Voordeel met hosted telefonie

Hosted telefonie maakt gebruik van Voice-over-IP technologie, ook wel VoIP genoemd. Daarmee belt u via de internetverbinding en is uw telefonieomgeving flexibel en schaalbaar. Gaat u verhuizen of verbouwen? U neemt de toestellen mee, sluit ze aan op de nieuwe internetverbinding en alles werkt weer zoals u gewend was. Maar ook wanneer u geen verhuisplannen hebt binnen of buiten Zeeland is hosted telefonie een voordelige oplossing. U betaalt bij hosted telefonie namelijk een vast bedrag per gebruiker per maand, in plaats van dat u een grote investering moet doen in een telefooncentrale en vervolgens ook nog eens jaarlijkse onderhoudskosten hebt. 

 

Vrijheid telefoonkeuze

U heeft met hosted telefonie daarnaast optimale keuzevrijheid voor wat betreft de telefoontoestellen die u gebruikt. Waar u met een telefooncentrale gebonden bent aan het beperkte aanbod van telefoons van dat specifieke merk, heeft u met hosted telefonie de keuze uit toestellen van veel merken en in diverse uitvoeringen. Daarmee kiest u dus precies het toestel dat bij uw behoeften en in uw budget past. 

 

Hosted telefonie van Zeeuws Zakelijk

Bij Zeeuws Zakelijk hebben we veel ervaring met het installeren van hosted telefonie bij bedrijven in Walcheren, Schouwen Duiveland, Beveland en verder heel Zeeland en daarbuiten. Onze deskundige adviseurs vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor hosted telefonie in uw organisatie. Maak een afspraak via 0113-579030 of ons contactformulier en laat u overtuigen van de vele voordelen van hosted telefonie!