ICT Dordrecht

Wilt u op kantoor overal en altijd bereikbaar zijn? Kies van voor de ICT en de zakelijke telefonie van Zeeuws Zakelijk.  Dit heeft een zakelijk uitstraling, het bespaart op belkosten en u zit niet vast aan langdurende contracten. Wordt klant bij Zeeuws Zakelijk en profiteer bovendien van een kwalitatief goede, veilige en een stabiele internetverbinding, altijd voor een vaste lage prijs per maand. 

Het belang van ICT voor uw bedrijf in Dordrecht

Is uw bedrijf - net als bijna alle andere bedrijven in Dordrecht - volledig afhankelijk van ICT? Dan is het van cruciaal belang dat u erop kan vertrouwen dat alles werkt zoals het hoort. Zonder zorgen E-mails versturen en ontvangen, facturen verzenden, bestellingen verwerken en bellen en gebeld worden. Maak uw keuze voor het ICT-beheer van Zeeuws Zakelijk. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd zorgeloos kunt blijven werken.

Zeeuws Zakelijk biedt ICT-beheer

Maak kennis met Zeeuws Zakelijk, specialist in telecom en IT. Al meer dan 25 jaar zorgen wij ervoor dat ondernemers in Zeeland en daarbuiten zorgeloos kunnen werken. Wij hebben verstand van zaken en zetten altijd dat stapje verder, zodat wij u de beste oplossing kunnen geven. Maar wel met die typische Zeeuwse nuchterheid. 

Kies ICT-beheer van Zeeuws Zakelijk in Dordrecht

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw systemen kan onderhouden? Maak kennis met Zeeuws Zakelijk! Wij zijn uw experts op het gebied van ICT. Plan een afspraak in of stel uw vragen via het formulier op de website.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan een afspraak met één van onze medewerkers of stel gewoon eerst wat vragen.

Klant worden bij Zeeuws Zakelijk?

Dat is helemaal geen slecht idee. Meer dan 1200 bedrijven gingen u voor.

Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij helpen u graag met al uw vragen op 0113 - 57 90 30 of vraag een offerte aan.

  • Ontzorgend
  • Nuchter en duidelijk
  • Techniek die gewoon werkt
  • Altijd in de buurt

Stel een vraag

Employee

Liever iemand persoonlijk spreken?

0113 - 57 90 30