ICT Goes

Als uw bedrijf afhankelijk is van ICT, is een goede telefonische en digitale verbinding noodzakelijk. Dat betekent dat de verbinding snel, stabiel en veilig moet zijn. Zeeuws Zakelijk helpt u met het inrichten van uw telefonie en ICT tot het werk zoals u wilt. Dat is nog eens zorgeloos zakendoen!

Het gebruik van ICT

ICT is niet meer weg te denken in de zakelijke markt. Wellicht heeft u het niet altijd door, maar uw bedrijf is volledig afhankelijk van ICT. Denkt u maar aan werkzaamheden zoals bellen en gebeld worden, de kassa laten draaien of bestellingen verwerken. Zeeuws Zakelijk zorgt er dan voor dat problemen opgelost worden voordat ze ontstaan, dat servers en werkstations voorzien worden van alle laatste updates en dat wij altijd bereikbaar zijn op onze helpdesk. 

Zeeuws Zakelijk beheert uw ICT

Met ICT-beheer van Zeeuws Zakelijk kunt u vertrouwen dat het ICT van uw bedrijf werkt. Wij zorgen ervoor dat uw servers onderhouden worden, dat uw antivirussoftware up-to-date is en dat uw systemen soepel blijven draaien. Daarvoor gebruiken wij alleen producten en oplossingen die degelijk bewezen effectief zijn.

Vraag ICT-beheer van Zeeuws Zakelijk aan

Wilt u dat een bedrijf uw systemen monitort en beheert of wilt u altijd en overal telefonisch en digitaal bereikbaar zijn? Kies dan voor Zeeuws Zakelijk. Wij komen graag met u in contact om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Plan een afspraak in of stel uw vragen via het formulier op de website.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan een afspraak met één van onze medewerkers of stel gewoon eerst wat vragen.

Klant worden bij Zeeuws Zakelijk?

Dat is helemaal geen slecht idee. Meer dan 1200 bedrijven gingen u voor.

Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij helpen u graag met al uw vragen op 0113 - 57 90 30 of vraag een offerte aan.

  • Ontzorgend
  • Nuchter en duidelijk
  • Techniek die gewoon werkt
  • Altijd in de buurt

Stel een vraag

Employee

Liever iemand persoonlijk spreken?

0113 - 57 90 30