ICT Middelburg

Als bedrijf is het heel belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Elke e-mail moet binnenkomen, het offertesysteem moet altijd werken en u mag geen enkel telefoontje van een belangrijke klant missen. Dat is wel het laatste wat u wilt. Zeeuws Zakelijk zorgt ervoor dat u in Middelburg telefonisch én online bereikbaar bent. 

Telefonie en ICT in Middelburg

Telefonisch bereikbaar zijn is niet vanzelfsprekend, maar wel belangrijk voor u als bedrijf. Bellen via een vaste lijn betekent meestal bellen via VoIP. U belt dan via een telefooncentrale in de cloud; en dus via internet. Door gebruik te maken van de Zeeuws Zakelijk internetverbinding loopt de gespreksopbouw niet over het publieke internet, wat de kwaliteit én veiligheid ten goede komt.  

Zeeuws Zakelijk biedt ICT-beheer

Al meer dan 25 jaar zorgen wij ervoor dat ondernemers zorgeloos kunnen werken. Dat hun ICT zonder haperen werkt, ze telefonisch en digitaal perfect bereikbaar zijn en dat ze daarvoor niet teveel betalen. Wij zijn experts op het gebied van ICT en zetten nét dat stapje verder. Dit doen wij altijd met die typische Zeeuwse nuchterheid. Zo werkt uw ICT naar behoren. Overal en altied.

Kies voor ICT-beheer van topkwaliteit in Middelburg

Wilt u dat een bedrijf uw systemen monitort en beheert of wilt u altijd en overal telefonisch en digitaal bereikbaar zijn? Kies dan voor Zeeuws Zakelijk. Wij komen graag met u in contact om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Plan een afspraak in of stel uw vragen via het formulier op de website.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan een afspraak met één van onze medewerkers of stel gewoon eerst wat vragen.

Klant worden bij Zeeuws Zakelijk?

Dat is helemaal geen slecht idee. Meer dan 1200 bedrijven gingen u voor.

Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij helpen u graag met al uw vragen op 0113 - 57 90 30 of vraag een offerte aan.

  • Ontzorgend
  • Nuchter en duidelijk
  • Techniek die gewoon werkt
  • Altijd in de buurt

Stel een vraag

Employee

Liever iemand persoonlijk spreken?

0113 - 57 90 30