ICT Rotterdam

Een telefoontje missen? Een e-mail die niet aankomt vanwege een haperende server? Het offertesysteem, dat niet werkt? Onvergeeflijk! U zou maar nét die ene klant missen, die meer informatie wil over uw bedrijf. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om bereikbaar en online te zijn. Daarom zorgt Zeeuws Zakelijk ervoor dat u in heel Rotterdam kunt werken, bellen en mailen. 

Het belang van ICT

De medewerkers van uw bedrijf bellen waarschijnlijk regelmatig. Ook dat hangt samen met ICT. Haperende lijnen en wegvallende bellers zijn eigenlijk onacceptabel. Zeker wanneer het gaat om een belangrijk telefoontje. Is de kwaliteit van de verbinding belangrijk is. Zeeuws Zakelijk maakt gebruik van een kwalitatief goede internetverbinding die veilig en stabiel is en zorgt voor de beste telefoonverbinding.

Zeeuws Zakelijk beheert uw ICT in Rotterdam

Wij zijn al 25 jaar experts op het gebied van ICT. Hapert uw ICT of bent u telefonisch en digitaal slecht bereikbaar? Dan schieten wij te hulp met oplossingen op maat en apparatuur van A-merken. Wij zorgen ervoor dat ondernemers zorgeloos kunnen werken. Zonder poeha, maar wel altijd met de beste oplossing. U noemt dat: niet lullen maar poetsen. Bij ons in Zeeland zeggen we: betrouwbare ICT, overal en altied.

Kies ICT-beheer van Zeeuws Zakelijk in Rotterdam

Wilt u meer weten over de ICT van Zeeuws Zakelijk? Ons topteam staat altijd voor u klaar! Wij helpen u vol overgave met het inrichten van uw telefonie en ICT tot het werkt zoals u wilt. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen of stel uw vragen via het formulier op de website. 

 

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan een afspraak met één van onze medewerkers of stel gewoon eerst wat vragen.

Klant worden bij Zeeuws Zakelijk?

Dat is helemaal geen slecht idee. Meer dan 1200 bedrijven gingen u voor.

Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij helpen u graag met al uw vragen op 0113 - 57 90 30 of vraag een offerte aan.

  • Ontzorgend
  • Nuchter en duidelijk
  • Techniek die gewoon werkt
  • Altijd in de buurt

Stel een vraag

Employee

Liever iemand persoonlijk spreken?

0113 - 57 90 30