Zakelijke wifi

Goed, stabiel internet is onmisbaar. Zeker voor ondernemers. Want zonder internet kunt u geen offertes verzenden en kunnen uw medewerkers ook niet werken. Daarom is zakelijk internet – en vooral zakelijke wifi – zo belangrijk voor ondernemers. Zeeuws Zakelijk biedt zakelijke wifi van topkwaliteit. 

Stabiele zakelijke wifi

Zakelijke wifi moet aan andere vereisten voldoen dan de wifi bij u thuis. Natuurlijk, ook thuis moet de verbinding stabiel zijn. Maar bij zakelijke wifi is dat nog eens extra van belang. Zeker omdat er meer mensen gebruik van maken, die hun werk niet kunnen doen als de wifiverbinding wegvalt. Daarom biedt Zeeuws Zakelijk u zakelijke wifi waarmee u in het hele bedrijf goed online kunt werken. Onze experts voeren een complete wifimeting uit om te bepalen waar de zenders moeten hangen en wat de zwakke plekken (bijv. stalen constructies & goed geïsoleerde ruimtes) binnen het bedrijfspand zijn. Van de handscanners achterin het magazijn tot aan de receptie: door een slim netwerk aan te leggen in uw gebouw heeft u altijd goed bereik. 

Veilige zakelijke wifi

Het gebruik van uw draadloze netwerk moet veilig zijn. U moet er immers niet aan denken dat kwaadwillenden zomaar bij uw bedrijfsgegevens kunnen komen. Wanneer u kiest voor zakelijke wifi van Zeeuws Zakelijk zorgen wij ervoor dat uw verbinding veilig is. Natuurlijk door deze te beveiligen met een wachtwoord. Maar we kunnen ook een aparte wifi-verbinding voor uw gasten en klanten maken, zodat zij niet op hetzelfde netwerk zitten als uw medewerkers. Ook dat verhoogt de veiligheid.

Zakelijke wifi abonnement

Bij Zeeuws Zakelijk vinden we dat goed en stabiel internet ook betaalbaar moet zijn. Daarom bieden we u diverse abonnementen voor zakelijke wifi tegen een aantrekkelijker prijs. In sommige gevallen kunt u zelfs gebruikmaken van glasvezel voor nog snellere wifi binnen uw bedrijfsgebouw. Maar ook wanneer dat niet het geval is, hebben we een zakelijke wifi-oplossing die bij uw bedrijf past.

Meer weten over zakelijke wifi?

Zeeuws Zakelijk biedt elke ondernemer zakelijke wifi die bij het bedrijf past. Met perfecte service en een goede prijs. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, zodat we u alles over onze zakelijke wifi kunnen vertellen. 
 

Welke zakelijke wifi diensten bieden wij?

Omdat draadloos werken inmiddels volledig normaal is, is het ook helemaal van deze tijd dat alle afdelingen in uw organisatie gebruikmaken van een zakelijk wifi netwerk dat niet hapert. Daarom bieden wij alle kennis aan om een sterke wifi te realiseren.

Ons werk bestaat uit het inventariseren van werkplekken op de mate van ontvangst van wifisignalen van uw provider. We streven ernaar om op alle plaatsen in het gebouw zoveel mogelijk wifistreepjes te ontvangen, dus ook in het magazijn waar zware betonnen muren een zwakke schakel kunnen veroorzaken voor de draadloze wifi verbinding. Zodra het hele netwerk in kaart is gebracht leveren en installeren we de routers en zenders die probleemloos online werken mogelijk maken.

Waarmee onderscheiden wij ons als Zeeuws zakelijk wifi bedrijf?

Door mee te denken met de klant en zijn medewerkers zijn we in staat om een betrouwbaar zakelijk wifi netwerk aan te leggen. Het gebruik van uw draadloze netwerk moet veilig zijn en voorkomen dat u ongewenst bezoek krijgt.

Wanneer u kiest voor wifi voor bedrijven van Zeeuws Zakelijk adviseren wij u ook over het instellen en gebruiken van wachtwoorden en gebruiksnamen. We kunnen indien gewenst uw netwerk splitsen door een aparte wifi-verbinding voor uw gasten en klanten te maken, zodat zij niet op hetzelfde net-werk zitten als uw medewerkers. Alles om de zakelijke veiligheid en stabiliteit te waarborgen.

Veelgestelde vragen