iPhone & abonnement

Bellen, whatsappen, mailen, video’s kijken, offertes versturen: waar we voorheen drie apparaten voor nodig hadden, doen we nu allemaal met één iPhone. Ieder jaar weer verrast Apple zijn fans met nieuwe snufjes en functionaliteiten in de iPhone. Maar om die te kunnen gebruiken, heeft u natuurlijk wél een abonnement nodig dat bij u past.

Abonnement voor iPhone

Het allerbelangrijkste van een abonnement is dat u optimaal bereikbaar bent. Zeker in sommige wat meer afgelegen gebieden van Zeeland, of in de buurt van België, kan dat soms wat lastig zijn. Vertrouw daarom op de mobiele abonnementen van Zeeuws Zakelijk. Het KPN-netwerk zorgt voor perfecte bereikbaarheid in heel Zeeland voor een goede prijs en niet onbelangrijk: per maand schaal/opzegbaar.

Abonnement op maat

U wilt niet meer betalen voor uw iPhone & abonnement dan strikt noodzakelijk en geen MB’s en belminuten afnemen die u niet gebruikt. Maar u wilt wel een partij die service verleent en snel schakelt wanneer dat nodig is. Daarnaast wilt u ook niet voor verrassingen komen te staan omdat u elke maand de bundel overschrijdt. Daarom stelt Zeeuws Zakelijk een abonnement voor u op maat samen, dat precies past bij het bel- en surfgedrag van uzelf en van uw medewerkers. Een regelmatige rekeningcheck zorgt ervoor dat u op tijd kunt bijsturen. En dreigt u het aantal MB’s of belminuten in uw bundel te overschrijden? Dan krijgt u van ons een seintje. 

Flexibel abonnement

Hoe goed uw abonnement vandaag ook bij u past: volgend jaar kan dat heel anders zijn. Laat staan over twee jaar. Daarom zit u bij Zeeuws Zakelijk niet jarenlang vast aan uw abonnement, maar is het maandelijks opzegbaar. Bovendien kunt u uw bundel tussentijds aanpassen als uw behoeftes veranderen. Wel zo prettig én voordelig!

Kies uw iPhone

Bent u iemand die altijd de nieuwste iPhone wil hebben, of is een model van twee jaar geleden goed genoeg? Bent u naast milieubewust ook in voor een kostenbesparing kies dan voor een refurbished iPhone! Zeeuws Zakelijk helpt u bij het kiezen van het juiste toestel, stelt alles voor u in zodat u bellend de deur uitloopt én voorziet uw toestel standaard van een case en glass screenprotector. Is het scherm gebarsten of heeft uw iPhone andere problemen, dan kan onze eigen reparatieservice dat in verreweg de meeste gevallen repareren terwijl u wacht.

Meer weten over iPhone abonnementen? 

Wilt u een advies op maat over het juiste iPhone abonnement voor uw bedrijf? Neem contact op met Zeeuws Zakelijk en we vertellen u alles over de mogelijkheden en onze service!