ISDN houdt op te bestaan, kies nu voor VoIP

U heeft het vast al wel eens gelezen: ISDN houdt op te bestaan. Het einde van ISDN werd al lange tijd geleden aangekondigd en u dacht wellicht dat u nog wel even de tijd had om te beslissen over uw nieuwe telefonieomgeving. De tijd gaat sneller dan u denkt en het einde van ISDN is al over vier maanden! Nu is dus het moment om de afweging te maken hoe u gaat bellen, als ISDN straks niet meer bestaat.

Bellen met VoIP

De beste en meest voor de hand liggende oplossing om te bellen nadat ISDN is geëindigd, is bellen via VoIP. Bellen met VoIP betekent eigenlijk: bellen via internet. Omdat nagenoeg elk bedrijf anno 2019 online is, is het overzetten van uw telefonie op VoIP eigenlijk heel eenvoudig. Er zijn verschillende mogelijkheden om te bellen met VoIP, maar het voordeligst en meest flexibel is bellen met een telefooncentrale in de cloud.

VoIP bellen via internet

Met een telefooncentrale in de cloud heeft u niet meer zelf een fysieke telefooncentrale in uw bedrijfspand staan, waarvan niemand eigenlijk precies weet hoe die werkt en die alleen op een ingewikkelde manier kan worden ingesteld en aangepast. Bellen met VoIP via de cloud is heel eenvoudig: u kunt gemakkelijk het gebruikers op- of afschalen wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met drukke of minder drukke periodes en ook zaken als het doorkiesmenu, wachtmuziek, een welkomstbericht en de volgorde van automatisch doorverbinden regelt u eenvoudig via software. Het enige dat u nodig heeft, is een werkende internetverbinding en geschikte telefoontoestellen.

VoIP in Zeeland

Voor uw bedrijf in Zeeland is bereikbaarheid van het grootste belang. Daarom wilt u het liefst kiezen voor een bedrijf dat net zo Zeeuws is als u. Zeeuws Zakelijk is zo’n bedrijf. We zijn al bijna 20 jaar actief op het gebied van internet, telefonie en IT-beheer en we werken alleen met apparatuur en techniek die zijn waarde bewezen heeft. Kiezen voor VoIP van Zeeuws Zakelijk betekent dus kiezen voor kwaliteit en bereikbaarheid. Overal en altied.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te bellen via VoIP, nu ISDN ophoudt te bestaan? Verspil geen kostbare tijd en neem contact op met Zeeuws Zakelijk. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden en de voordelen van VoIP.