IT

Uw IT werkt zoals het hoort

Bestellingen verwerken. E-mails ontvangen. Facturen verzenden. De kassa laten draaien en zelfs bellen en gebeld worden. We zijn allemaal volledig afhankelijk van IT. U moet er dus op kunnen vertrouwen dat alles werkt zoals het hoort. Met IT-beheer van Zeeuws Zakelijk zit dat wel goed. Wij zorgen ervoor dat uw servers onderhouden worden, dat uw antivirussoftware up-to-date is en dat uw systemen soepel blijven draaien. Daarvoor gebruiken wij alleen producten en oplossingen die degelijk en bewezen effectief zijn. 

Problemen oplossen voordat ze ontstaan

Onze monitor robots kunnen uw servers en workstations 24/7 bewaken. Zo ondervangen we problemen al voordat ze ontstaan - en voordat u er last van heeft. Ook voor de beste cybersecurity kunt u bij ons terecht. Heeft u toch een vraag of een probleem? Dan kunnen we u in de meeste gevallen op afstand helpen.

Updateservice

Nog een stap verder? Dat kan! We kunnen uw servers en werkstations namelijk niet alleen monitoren, maar ook voorzien van alle laatste updates. Door deze methode is uw organisatie is productiever en zijn uw systemen zijn optimaal beschikbaar. Overal en altied. 

Support

Wij leveren en installeren alleen de beste producten van A-merken. Maar ook de beste producten vertonen weleens storingen. Dat is nu eenmaal niet altijd te voorkomen. Gelukkig kunt u vertrouwen op onze helpdesk. Daar werken experts, die ervoor zorgen dat alles weer snel werkt zoals het moet. Zodat u snel weer kunt werken en optimaal bereikbaar bent.