IT-beheer in Zeeland

Zeeuws Zakelijk wil samen met u de concurrentie een stapje voor blijven. Dat houdt in dat je blijvend wil inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Waar dan ook.

IT staat bovenaan ons lijstje. IT is immers de ruggengraat van elke onderneming en onmisbaar. En gaat hier iets fout, dan kan dat vervelende gevolgen hebben. Als je dan een beheerder van Zeeuws Zakelijk in de buurt hebt, die kennis van zaken heeft en de problemen gaat oplossen zelfs al voordat ze ontstaan, dan heb je het goed voor elkaar.

 

Welke IT beheerdiensten leveren wij?

 • ICT beheer
  Zeeuws Zakelijk heeft de ideale ICT beheerder voor u. Wij leveren ICT-dienstverlening op maat. Op de werkplek, maar vooral op afstand. Alle vragen over de in gebruik zijnde software, telefoon-, internet- of computerstoringen in uw bedrijf worden zo snel mogelijk opgelost. Omdat wij alle technische ontwikkelingen op de voet volgen, hebben we voor vrijwel elk probleem een passende oplossing.
 • Cybersecurity
  Zeeuws Zakelijk heeft met cybersecurity als dienst de oplossing voor de grootste nachtmerries van ieder bedrijf waarbij alle systemen op zwart blijven staan. Waar gegevens voorgoed kwijt zijn of op straat komen te liggen, data die wordt gegijzeld. Dankzij IT-beheer van Zeeuws Zakelijk kunnen we problemen voorkomen voordat ze er zijn of voordat u er last van heeft. Met cybersecurity kunt u zorgeloos doorgaan met ondernemen.
 • Antivirus
  De virussen en online trucjes waarmee particulieren en bedrijven benaderd worden, worden steeds geraffineerder. We trappen niet meer zo snel in sprookjes en hopen ook dat het personeel daar op dezelfde wijze mee omgaat.  Met onze services en tips blijft u internetcriminelen altijd voor.

Waarom kiezen voor Zeeuws Zakelijk voor uw complete ICT beheer en werkplekbeheer?

Uw IT laten werken zoals het hoort, dat is ons streven. ‘Overal en altied’

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan een afspraak met één van onze medewerkers of stel gewoon eerst wat vragen.

Waarmee onderscheiden wij ons als Zeeuwse ICT beheerder?

Zeeuws Zakelijk is de meest veelzijdige aanbieder op het gebied van ICT in de provincie. Een greep uit de voordelen: Onze monitor robots kunnen uw servers en workstations 24/7 bewaken. Zo ondervangen we problemen al voordat ze ontstaan en voordat u er last van heeft.

Ook kunt u bij ons terecht voor de beste cybersecurity om aanvallen van hackers te voorkomen. Wij zijn verder onopvallend aanwezig in uw bedrijf en kunnen als werkplekbeheerder de meeste vragen of storingen op afstand verhelpen. Denkt u aan:

 • Updateservice
  We kunnen alert blijven op de software updates die in uw bedrijf van toepassing zijn. Daarmee kan uw organisatie nog productiever blijven en blijven uw systemen optimaal werkend en beschikbaar.
 • Eigen helpdesk voor IT-support op de werkplek
  Wij leveren en installeren alleen de beste producten van A-merken. Ervaart u hier toch enige problemen dan kunt u vertrouwen op onze helpdesk. Experts zorgen voor een professionele begeleiding zodat uw medewerkers weer snel optimaal bereikbaar zijn en hun werk kunnen voortzetten. 
 • Werken in de cloud
  Iedere medewerker, op kantoor of op locatie, kan bij zijn eigen bestanden omdat alle gegevens centraal zijn opgeslagen in de cloud. Op een plaats waar ze veilig worden beschermd tegen calamiteiten zoals brand of wateroverlast en langdurige stroomuitval.

Benieuwd naar úw mogelijkheden voor het beste ICT beheer? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze IT-diensten zoals ICT beheer, werkplekbeheer, cybersecurity, support van ICT-werkzaamheden op de werkplek? Plan een afspraak met één van onze medewerkers of stel gewoon eerst wat vragen via ons contactformulier. Vrijblijvend.

Stel een vraag

Employee

Liever iemand persoonlijk spreken?

0113 - 57 90 30