IT-beheer in Zeeland

Geen enkel bedrijf kan nog zonder een goed werkende IT-omgeving. Uw bedrijf dus ook niet. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor een IT-beheerder met verstand van zaken en experts die uw bedrijf door en door kennen. Zeeuws Zakelijk is zo’n IT-beheerder. Van stabiele internetverbinding tot het up-to-date houden van uw computers: U kunt het in goed vertrouwen aan ons overlaten. Niet onbelangrijk: Zeeuws zakelijk levert haar service standaard zonder SLA’s

Computers en laptops voor heel Zeeland

Voor uw medewerkers begint prettig werken met een computer of een laptop die doet wat hij moet doen. Die snel is en waarmee alle programma’s die in uw bedrijf gebruikt worden, goed en soepel kunnen draaien. Zeeuws Zakelijk kan u precies de juiste computers en laptops adviseren. We zorgen ervoor dat alle juiste software wordt geïnstalleerd en we kunnen er zelfs voor zorgen dat de juiste updates regelmatig worden doorgestuurd. Hulp nodig? We kunnen uw apparatuur op afstand beheren. Hebben uw medewerkers een tablet of een telefoon nodig voor hun werk? Ook die installeren en beheren we.

Antivirussoftware

Cybercriminaliteit is een belangrijk issue voor elk bedrijf. Zelf zorgt u er met goede wachtwoorden en een gedegen updatebeleid voor dat indringers geen kans krijgen om bij uw gevoelige bedrijfsdata te komen. Wij zorgen ervoor met de beste en meest complete antivirussoftware dat ook virussen en malware geen kans krijgen. Dat doen we zowel op uw servers als op computers en zelfs op telefoons. End-point security, heet dat.

Servers beheren in Zeeland

Heeft uw bedrijf nog eigen servers draaien? Dan zorgen de experts van Zeeuws Zakelijk ervoor dat alles blijft lopen zoals het hoort. We monitoren uw servers op afstand, zodat we problemen kunnen signaleren voordat ze ontstaan. Bijvoorbeeld een mailserver die vol dreigt te lopen. We nemen dan pro-actief contact op en bespreken de mogelijkheden. Onze experts werken in de meeste gevallen al jaren voor Zeeuws Zakelijk en dus ook voor uw bedrijf. Ze kennen uw servers door en door en kunnen er zo voor zorgen dat uw server precies blijft doen wat hij moet doen.

Cloud

Wilt u geld besparen en tegelijkertijd meer zekerheid hebben dat uw gegevens en bestanden niet verloren gaan? Dan kan IT-beheer van Zeeuws Zakelijk uw bedrijf ook helpen bij een overgang naar de cloud. Uw software is dan altijd up-to-date en uw kostbare gegevens zijn veilig opgeslagen in een optimaal beveiligd datacenter. Het enige dat u nodig heeft om te kunnen werken, is een internetverbinding: U kunt altijd en overal bij uw bestanden. De experts van Zeeuws Zakelijk zorgen voor een soepele overgang en ze staan voor u klaar wanneer u vragen heeft of problemen ervaart.

Meer weten?

Wilt u weten hoe Zeeuws Zakelijk ook uw bedrijf kan helpen met het beste IT-beheer? Neem dan vandaag nog contact op en ontdek hoe wij uw IT-beheer tot in de details voor u kunnen regelen. Betrouwbaar en flexibel. Overal en altied.