Clouddiensten in Zeeland

Onderweg die offerte versturen? Geen kostbare server meer, die in uw eigen pand staat te zoemen? En altijd in de actuele versie van uw bestanden werken? Met de clouddiensten van Zeeuws Zakelijk kan het.

De term komt steeds vaker voorbij. Maar wat is dat nu eigenlijk? En wat voor voordelen biedt cloud computing voor uw bedrijf? Bij Zeeuws Zakelijk helpen we bedrijven in heel Zeeland en ver daarbuiten bij het maken van de stap naar cloud computing. Ook voor uw organisatie kan dat heel aantrekkelijk zijn.

Employee

Wij helpen je graag verder

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan een afspraak met één van onze medewerkers of stel gewoon eerst wat vragen.

Meer dan een totaaloplossing

Wat wij bieden is Zeeuwse zekerheid

 • Veilig werken in de cloud

  Niets zo vervelend als ’s avonds nog even een document willen bewerken, en dan tot de ontdekking komen dat de meest recente versie niet op uw laptop staat. Met werken in de cloud behoort dat tot het verleden. Want u kunt dan altijd bij de nieuwste versies. En crasht de laptop? Dan bent u niets kwijt. Alles staat immers veilig opgeslagen in de cloud.

 • Server in de cloud

  Ook uw server kunt u in de cloud onderbrengen. Dat bespaart u geld. Want u hoeft niet meer te investeren in hardware, die stroom vreet en koeling nodig heeft. Het bespaart u ook kopzorgen. Want u weet zeker dat uw gegevens veilig staan in een optimaal beveiligd datacenter. Met een back-up in de cloud heeft u na een hack of ransomware-aanval al uw gegevens in no-time weer terug. Geruststellend, toch?

 • Cloud computing met Zeeuws Zakelijk

  Wilt u ook de stap zetten naar cloud computing? De experts van Zeeuws Zakelijk adviseren u over de juiste oplossing voor uw organisatie en begeleiden de volledige migratie. We vertellen u graag alles over de uitgebreide mogelijkheden. Neem contact met ons op via 0113 - 57 90 30 of vul het contactformulier in.

 • Cloud: Overal en altied

  Voor wie niet alleen op kantoor in Zeeland, maar ook veel onderweg werkt, is cloud computing de perfecte oplossing. Omdat de gegevens en programma’s niet op een losstaande server staan, maar staan opgeslagen in de cloud, kunt u altijd en overal bij uw gegevens en software. Dat maakt dat u flexibel kunt werken. Ideaal voor bedrijven met bijvoorbeeld een uitgebreide buitendienst of meerdere vestigingen in Zeeland of door heel Nederland.

 • Cloud computing is voordelig

  Daarbij is cloud computing ook nog eens een voordelige oplossing. U heeft immers in de meeste gevallen geen servers meer nodig in uw bedrijfspand in Zeeland. Dat betekent niet alleen een investering minder, maar ook lagere onderhoudskosten én minder uitval van systemen door onverwachte storingen. Het enige dat u nodig heeft voor cloud computing is een werkende internetverbinding. U betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand en u komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Klanten vertellen

René de Groot

Lamb Weston / Meijer
“Zeeuws Zakelijk levert nog ouderwets goede service”

Bram Houterman

Aannemingsbedrijf Houterman
De installatie ging volgens afspraak en we waren continu bereikbaar

Marijn Meijboom

Van de Velde Installatiegroep
Onze klanten hebben niet eens gemerkt dat onze medewerkers thuis werkten

Gert Jan de Koeijer

De Meulemeester
Ze weten waarover ze het hebben en ze bieden nieuwe technieken pas aan als ze weten dat het goed werkt.
Wat ik vooral zo fijn vind aan Zeeuws Zakelijk is dat ze met je meedenken. Als de prijs van je abonnement bijvoorbeeld naar beneden kan, dan laten ze je dat meteen weten. Dat vind ik wel zo eerlijk.

Marco van de Linde

Bouwbedrijf Van de Linde
“Als er een keer iets is, laten ze niet los voordat alles weer werkt”

Ronald Wielemaker

Transport- en Containerbedrijf Wielemaker
“Binnen een half uur een nieuw toestel: kom daar eens om bij de grotere leveranciers!”

Julien Barbé

Barbé Mosselen
Als een telefoon in het water is gevallen, loop je zo even binnen

Antwan de Punder

Roegiers Glas en De Koeijer Schilders
Zelfs in het weekend regelden ze dat ik weer kon e-mailen

Wij waarderen onze klanten

Daarom helpen we vol overgave met het inrichten van uw telefonie en ict tot het werkt zoals u wilt.

Ons topteam staat altijd voor u klaar!