Cloud-opslag nodig? Voor betrouwbare opslag in de cloud bent u bij Zeeuws Zakelijk aan het juiste adres!

Werken in de cloud, daar bent u al helemaal over uit. Dit is een must voor uw bedrijf. Het zorgt voor continuïteit en is gebruiksvriendelijk. Maar hoeveel opslag heeft u nodig en hoe snel kun je extra opslag bij kopen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan een afspraak met één van onze medewerkers of stel gewoon eerst wat vragen.

Welke cloud opslag dienstverlening leveren wij?

Gaat u met Zeeuws Zakelijk in zee dan doet u zaken met een professionele partij die naast het leveren van internet- en telecomdiensten, gespecialiseerd is in het leveren van pakketten voor het werken in de cloud. Bij cloudopslag huurt u bij ons ruimte op een centraal gelegen cloudserver om uw softwaresystemen en bestanden op een veilige plek te bewaren, vrij van risico’s als brand en wateroverlast. Dit is de meest ideale back-up die er bestaat. Buiten het beheer van de cloud omgeving zorgen wij er uiteraard ook voor dat deze geheel veilig door middel van de juiste cyber security wordt geconfigureerd.

Waarmee onderscheiden wij ons als Zeeuwse cloud storage dienstverlener in Nederland?

Zeeuws Zakelijk levert behalve de beste cloudopslag, ook de overgang van werken op interne servers naar werken in de cloud. Wij ontzorgen u volledig en dankzij onze support is de migratie snel een feit. Als Zeeuwse aanbieder kennen wij veel van onze samenwerkingspartners persoonlijk waarmee een optimale dienstverlening is gewaarborgd.

Veelgestelde vragen

Benieuwd naar uw mogelijkheden voor betrouwbare cloud storage services?

Neem contact op voor de mogelijkheden door te bellen 0113-579030. U kunt ook dit formulier invullen.

Wij waarderen onze klanten

Daarom helpen we vol overgave met het inrichten van uw telefonie en ict tot het werkt zoals u wilt.

Ons topteam staat altijd voor u klaar!