Cloud server nodig? Voor een betrouwbare server in de cloud bent u bij Zeeuws Zakelijk aan het juiste adres!

Als u ervan overtuigd bent dat een goed werkende ICT voor uw bedrijf van levensbelang is, dan is een cloud server hierbij onmisbaar. Dit is feitelijk het kloppende hart van uw onderneming.

Welke cloud station server dienstverlening bieden wij?

Voor het beheren van uw softwaresystemen en computerbestanden op een cloud station server is een betrouwbare infrastructuur nodig. Alles wat via deze cloud infrastructuur wordt getransporteerd moet voldoen aan alle eisen op het gebied van bedrijfsveiligheid.

Alleen uw gebruikers mogen toegang hebben tot de versleutelde data op de server. Zeeuws Zakelijk verschaft u via een abonnement toegang tot de cloud station server en helpt u ook bij de verhuizing(migratie). Uiteraard staat er een helpdesk klaar voor vragen.

Waarmee onderscheiden wij ons als Zeeuwse cloud server specialist?

Zeeuws Zakelijk is voor veel bedrijven in Zeeland dé betrouwbare partner voor ICT, internet en telefo-nie. De specialisatie van werken in de cloud met de cloud server past dus helemaal in onze filosofie als cloud server specialist.

Vooral het overal en altied dat wij in onze slogan hanteren mag u zien als een garantie op 24/7 zeker-heid van werken. We adviseren u over het maken van de juiste keuze en regelen de volledige migratie voor u. Dat noemen wij de plus als cloud specialist van Zeeuws Zakelijk.

Veelgestelde vragen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een betrouwbare én veilige cloud server? Of wilt u meteen een cloud server huren?

Neem contact op voor de mogelijkheden door te bellen 0113-579030. U kunt ook dit formulier invullen.