Cloud server in Zeeland

Een goed werkende ICT is voor iedere onderneming van levensbelang. U kunt het zich immers niet permitteren wanneer systemen niet werken. Stelt u zich eens voor: klanten die u niet kunnen bereiken, administratie die niet gedaan kan worden, orders die u niet kunt boeken. Dat risico wordt des te groter wanneer u uw servers in uw eigen bedrijfspand in Zeeland hebt staan. Werken met een cloud server is dé oplossing. 

Cloud server is veilig

U staat er waarschijnlijk niet dagelijks bij stil, maar een server in uw bedrijfspand kan ten prooi vallen aan bijvoorbeeld brand, blikseminslag of wateroverlast. In dat geval bent u al uw gegevens kwijt. Door gebruik te maken van een cloud server voorkomt u dit. Met een cloud server staan uw programma’s en uw gegevens opgeslagen in een datacentrum, dat optimaal beveiligd is tegen bijvoorbeeld brand en inbraak. 

 

Altijd en overal toegang

Werken met een cloud server heeft nog meer voordelen. Zo heeft u bijvoorbeeld altijd en overal toegang tot uw gegevens. Zolang er een internetverbinding is – en waar is die tegenwoordig niet? – kunt u verbinding maken met de cloud. Zo kunt u overal werken, ook wanneer u niet in uw hoofdvestiging in Zeeland bent. 

 

Vast bedrag per maand

Daarnaast biedt een cloud server veel financieel voordeel. U hoeft namelijk niet meer te investeren in een server en een gekoelde serverruimte, maar u betaalt een vast bedrag per maand en per gebruiker. Ook onderhoudskosten behoren met een cloud server tot het verleden. Tel daarbij op dat u ook niet meer te maken heeft met de storingsgevoeligheid van een server in uw eigen gebouw en de cloud server is duidelijk in het voordeel.

 

Zeeuws Zakelijk: voor uw cloud server

Zeeuws Zakelijk is voor veel bedrijven in Zeeland dé betrouwbare partner wanneer het gaat om overstappen op de cloud server. We adviseren u over het maken van de juiste keuze en regelen de volledige migratie voor u. Dat noemen wij: de plus van Zeeuws Zakelijk. Wilt u meer weten? Neem dan contact op via 0113-579030 of vul het contactformulier in. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden.