Clouddiensten in Zeeland

Tegenwoordig werken veel bedrijven in de cloud. Hierin is alles opgeslagen wat u en uw medewerkers nodig hebben om flexibel te kunnen werken. U hoeft niet bang te zijn dat u de verkeerde versie op heeft geslagen en er hierdoor op een andere locatie niet aan kunt werken. Werken in de cloud heeft dus veel voordelen.

Server in Zeeland

De cloud is een erg handige manier om te werken. De informatie van uw bedrijf wordt opgeslagen in een soort ‘wolk’, waardoor u zelf geen server in uw bedrijfspand hoeft te hebben. Dat is veilig, want bij brand, een stroomstoring of een andere calamiteit weet u zeker dat uw gegevens niet verloren gaan. Dat de datacenters waarin uw gegevens staan, optimaal beveiligd zijn, spreekt voor zich. Zeeuws Zakelijk levert namelijk alleen clouddiensten die zijn gevestigd bij betrouwbare partijen.

Veilig werken in Zeeland

De cloud heeft nog meer voordelen. Bestanden zijn voor iedereen die er toegang toe moet hebben, optimaal toegankelijk en iedereen werkt in de laatste versie. Nog snel iets afmaken? Dat kan, hierbij maakt het niet uit waar u bent. U kunt dus makkelijk bij de laatste versies van bestanden als u er thuis nog even aan wil werken. Als uw laptop crasht hoeft u ook niet bang te zijn dat u alle bestanden kwijt bent, alles staat namelijk opgeslagen in de cloud.

Overal en altijd werken in Zeeland

Ook voor diegenen die vaak onderweg zijn, is gebruikmaken van de clouddiensten in Zeeland van Zeeuws Zakelijk een handige oplossing. De programma’s en gegevens waarin gewerkt wordt staan namelijk in de cloud en u kunt zo overal en altied werken. Vooral voor bedrijven met meerdere vestigingen of veel medewerkers in de buitendienst is dat ideaal.

Meer weten over clouddiensten in Zeeland?

De experts van Zeeuws Zakelijk adviseren u graag over onze clouddiensten in Zeeland en de beste oplossing voor uw organisatie. Wij vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden en luisteren graag naar uw wensen.