Cloud diensten nodig? Voor betrouwbare cloud service bent u bij Zeeuws Zakelijk aan het juiste adres!

Altijd en overal kunnen werken met de juiste versie van het bestand. Daar moet je op kunnen vertrouwen. Elke dag weer. En daarom levert Zeeuws Zakelijk betrouwbare cloud diensten

 

 

Welke cloud diensten leveren wij?

In de cloud werken is veilig, maar bovenal goed voor de continuïteit en flexibiliteit van uw bedrijf. Overal waar je maar wilt bij je laatst opgeslagen bestanden kunnen, dat is toch immers wat we allemaal willen?

Om het werken in de cloud soepel te laten verlopen hebben wij een totaalpakket aan cloud diensten voor u. Van het verhuren van cloud opslag tot support bij de installatie van cloud computing. Met migratie en instructies staan wij u en uw medewerkers terzijde bij al onze cloud diensten. En als de internetverbinding sneller moet voor betere prestaties bij het up- en downloaden in de cloud, ook dan kunnen we u van dienst zijn.

Waarmee onderscheiden wij ons als Zeeuwse cloud dienstverlener in Nederland?

Met Zeeuws Zakelijk haalt u een Zeeuwse expert in huis met kennis over telecom, ICT en IT. Een serviceverlener die waakt over uw data maar desgewenst ook het beheer kan uitvoeren voor het totale cloud computing pakket.

Wij kennen de Zeeuwse ondernemersmarkt maar al te goed en daarom werken wij met vaste partners voor de dienstverlening waar we 100% van op aan kunnen. Zeeuws Zakelijk regelt voor u de toegang tot het datacenter en de verhuizing van softwaresystemen en computerbestanden of we plaatsen uw back-up op een uiterst solide en betrouwbare locatie.

Veelgestelde vragen

Benieuwd naar uw mogelijkheden voor betrouwbare cloud oplossingen? Neem contact op voor de mogelijkheden!

We staan klaar om al uw vragen over werken in de cloud en de oplossingen die wij kunnen bieden door te spreken. U kunt ons bereiken door ons te bellen op het volgende nummer: 0113-579030. U kunt ook dit formulier invullen.