IT-beheer in Zeeland

ICT in Zeeland nodig? Dan bent u bij Zeeuws Zakelijk aan het juiste adres!

Geen enkel bedrijf kan nog zonder een goed werkende IT-omgeving. Ook uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat u een IT-beheerder in huis heeft met verstand van zaken.

Het is van belang dat u over experts beschikt die uw branche door en door kennen. Die IT-beheerders heeft Zeeuws Zakelijk voor u.

Employee

Wij helpen je graag verder

Neem contact op

Welke ICT diensten leveren wij in Zeeland?

Van stabiele internetverbinding tot het up-to-date houden van uw computers, u kunt het in goed vertrouwen aan ons overlaten. En zonder gedoe. Onze service standaard is vrij van SLA’s (Service Level Agreements). U krijgt maar één keer te maken met vastomlijnde afspraken en dat is met Zeeuws Zakelijk. Zo eenvoudig is het.

Waarmee onderscheiden wij ons als IT bedrijf in Zeeland?

Wij zijn meer dan een aanbieder van IT-beheer. Wij leveren totaaloplossingen voor IT, Internet en Telefonie. Alles om het hart van uw bedrijf te laten kloppen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan een afspraak met één van onze medewerkers of stel gewoon eerst wat vragen.

Waarom kiezen voor een Zeeuws ICT bedrijf in IT dienstverlening?

Zeeuws Zakelijk kent in de eerste plaats de Zeeuwse mentaliteit en cultuur. We zijn altijd dichtbij als het moet en blijven nuchter, onder alle omstandigheden.

 • De helpdesk
  Voor uw medewerkers begint prettig werken als de computer of laptop doet wat hij moet doen. Dat deze snel is en alle softwareprogramma’s goed en soepel laat draaien. Zeeuws Zakelijk kan u daarom precies die computers en laptops adviseren die passen bij uw gebruikers. We zorgen ervoor dat alle juiste software wordt geïnstalleerd. Wilt u dat wij er tevens voor zorgen dat de juiste updates regelmatig worden doorgestuurd, dan staan we voor u klaar. We kunnen uw apparatuur op kantoor én op afstand beheren. Hebben uw medewerkers een nieuwe tablet of telefoon nodig voor hun werk? Wij installeren alle apparaten en vervolgens beheren we ze.
 • Zeeuws Zakelijk en cybercriminaliteit
  Cybercriminaliteit is een belangrijk issue voor elk bedrijf. Zelf voorkomt u met goede wachtwoorden en een gedegen updatebeleid dat indringers een kans krijgen om bij uw gevoelige bedrijfsdata te komen, wij doen de rest.
 • Zeeuws Zakelijk installeert antivirussoftware
  Wij zorgen er met de beste en meest complete antivirussoftware voor dat virussen en malware geen kans krijgen. Dat doen we zowel op uw servers als op computers en telefoons. End-point security, heet dat.
 • Servers beheren
  Heeft uw bedrijf eigen servers draaien? De experts van Zeeuws Zakelijk regelen dat alles blijft lopen zoals het hoort. We monitoren uw servers op afstand, zodat we problemen kunnen signaleren voordat ze ontstaan. Bijvoorbeeld een mailserver die vol dreigt te lopen. We nemen proactief contact op en bespreken de mogelijkheden. Ze zorgen dat uw servers precies blijven doen wat u verwacht. U wilt continuïteit.
 • Werken in de cloud
  De cloud is de oplossing voor bedrijven waar personeel dat zowel op kantoor als op afstand werkt toegang verschaft tot alle bestanden. Maar er is nog een belangrijke reden om over te stappen naar de cloud. Vooral als u echt alle zekerheid wilt hebben dat gegevens en bestanden niet verloren gaan door brand of andere calamiteiten. Uw software up-to-date en uw kostbare bedrijfsinformatie is veilig opgeslagen in een optimaal beveiligd datacenter.

Meer dan een totaaloplossing

Wat wij bieden is Zeeuwse zekerheid

 • Cybersecurity

  Het zijn de grootste nachtmerries van ieder bedrijf: alle systemen op zwart, gegevens die kwijt zijn of op straat komen te liggen of data die worden gegijzeld. Dankzij IT-beheer van Zeeuws Zakelijk kunnen we problemen voorkomen voordat ze er zijn of voordat u er last van heeft.

 • Antivirus

  U heeft natuurlijk allang door dat het aanbod van die Nigeriaanse prins in uw mail een leugen is. Maar de virussen en online trucjes worden steeds geraffineerder. Met onze services en tips blijft u internetcriminelen altijd voor. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Klanten vertellen

René de Groot

Lamb Weston / Meijer
“Zeeuws Zakelijk levert nog ouderwets goede service”

Bram Houterman

Aannemingsbedrijf Houterman
De installatie ging volgens afspraak en we waren continu bereikbaar

Marijn Meijboom

Van de Velde Installatiegroep
Onze klanten hebben niet eens gemerkt dat onze medewerkers thuis werkten

Gert Jan de Koeijer

De Meulemeester
Ze weten waarover ze het hebben en ze bieden nieuwe technieken pas aan als ze weten dat het goed werkt.
Wat ik vooral zo fijn vind aan Zeeuws Zakelijk is dat ze met je meedenken. Als de prijs van je abonnement bijvoorbeeld naar beneden kan, dan laten ze je dat meteen weten. Dat vind ik wel zo eerlijk.

Marco van de Linde

Bouwbedrijf Van de Linde
“Als er een keer iets is, laten ze niet los voordat alles weer werkt”

Ronald Wielemaker

Transport- en Containerbedrijf Wielemaker
“Binnen een half uur een nieuw toestel: kom daar eens om bij de grotere leveranciers!”

Julien Barbé

Barbé Mosselen
Als een telefoon in het water is gevallen, loop je zo even binnen

Antwan de Punder

Roegiers Glas en De Koeijer Schilders
Zelfs in het weekend regelden ze dat ik weer kon e-mailen