IT-beheer in Zeeland

Uw IT werkt zoals het hoort

Als ondernemer wil je de concurrentie altijd een stapje voor blijven. Dat betekent dat u snel moet kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen. IT is daarbij niet zomaar onmisbaar, het is de ruggengraat van uw bedrijf. Zeeuws Zakelijk zorgt er met IT-beheer op maat voor dat u altijd voorop blijft lopen en zo de successen behaalt die u wilt. Met de ICT beheerder die werkt voor u. Overal en altied.

Problemen oplossen voordat ze ontstaan

Onze monitor robots kunnen uw servers en workstations 24/7 bewaken. Zo ondervangen we problemen al voordat ze ontstaan - en voordat u er last van heeft. Ook voor de beste cybersecurity kunt u bij ons terecht. Heeft u toch een vraag of een probleem? Dan kunnen we u in de meeste gevallen op afstand helpen.

Updateservice

Nog een stap verder? Dat kan! We kunnen uw servers en werkstations namelijk niet alleen monitoren, maar ook voorzien van alle laatste updates. Door deze methode is uw organisatie is productiever en zijn uw systemen zijn optimaal beschikbaar. Overal en altied. 

Support

Wij leveren en installeren alleen de beste producten van A-merken. Maar ook de beste producten vertonen weleens storingen. Dat is nu eenmaal niet altijd te voorkomen. Gelukkig kunt u vertrouwen op onze helpdesk. Daar werken experts, die ervoor zorgen dat alles weer snel werkt zoals het moet. Zodat u snel weer kunt werken en optimaal bereikbaar bent. 

Employee

Wij helpen je graag verder

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan een afspraak met één van onze medewerkers of stel gewoon eerst wat vragen.

  • Cybersecurity

    Het zijn de grootste nachtmerries van ieder bedrijf: alle systemen op zwart, gegevens die kwijt zijn of op straat komen te liggen of data die worden gegijzeld. Dankzij IT-beheer van Zeeuws Zakelijk kunnen we problemen voorkomen voordat ze er zijn of voordat u er last van heeft.

  • Antivirus

    U heeft natuurlijk allang door dat het aanbod van die Nigeriaanse prins in uw mail een leugen is. Maar de virussen en online trucjes worden steeds geraffineerder. Met onze services en tips blijft u internetcriminelen altijd voor. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Voor monitoring van systemen

Klanten vertellen

René de Groot

Lamb Weston / Meijer
“Zeeuws Zakelijk levert nog ouderwets goede service”

Bram Houterman

Aannemingsbedrijf Houterman
De installatie ging volgens afspraak en we waren continu bereikbaar

Marijn Meijboom

Van de Velde Installatiegroep
Onze klanten hebben niet eens gemerkt dat onze medewerkers thuis werkten

Gert Jan de Koeijer

De Meulemeester
Ze weten waarover ze het hebben en ze bieden nieuwe technieken pas aan als ze weten dat het goed werkt.
Wat ik vooral zo fijn vind aan Zeeuws Zakelijk is dat ze met je meedenken. Als de prijs van je abonnement bijvoorbeeld naar beneden kan, dan laten ze je dat meteen weten. Dat vind ik wel zo eerlijk.

Marco van de Linde

Bouwbedrijf Van de Linde
“Als er een keer iets is, laten ze niet los voordat alles weer werkt”

Ronald Wielemaker

Transport- en Containerbedrijf Wielemaker
“Binnen een half uur een nieuw toestel: kom daar eens om bij de grotere leveranciers!”

Julien Barbé

Barbé Mosselen
Als een telefoon in het water is gevallen, loop je zo even binnen

Antwan de Punder

Roegiers Glas en De Koeijer Schilders
Zelfs in het weekend regelden ze dat ik weer kon e-mailen