Cybersecurity voor uw ICT nodig? Voor betrouwbare ICT security bent u bij Zeeuws Zakelijk aan het juiste adres

Zeeuws Zakelijk kan u op diverse manieren helpen bij optimale cybersecurity.

Welke cybersecurity dienstverlening bieden wij?

Cybersecurity heeft een grondige aanpak nodig. Om ongewenst bezoek te weren is het noodzakelijk dat uw systemen 100% beveiligd zijn. Wij zijn uw partner in het adviseren van antivirussoftware, het instellen van de betere wachtwoorden, maar ook de plaats waar u veilige cloud servers vindt en de helpdesk bij nieuwe ontwikkelingen. Want één dingen weten we zeker: criminelen zitten nooit stil. Goede cybersecurity is daarmee een noodzakelijk onderdeel binnen uw IT automatisering!

Wat zijn de risico’s wanneer uw IT beveiliging niet op orde is?

Onze online werkomgeving wordt steeds geavanceerder. Maar de manieren waarop cybercriminelen er met uw gegevens vandoor gaan – of die gijzelen voor losgeld – zijn ook steeds slinkser. Daarom is goede cybersecurity van cruciaal belang.

Voorkomen is beter dan genezen. Het is van belang om malware en virussen buiten de deur te hou-den, voordat ze schade kunnen aanrichten. Het up-to-date houden van uw systemen én het gebruik van goede antivirussoftware is dus cruciaal als onderdeel van uw IT beveiliging. Voor de pc’s, maar ook voor tablets en telefoons. Dit noemen we ook wel endpoint security.

Zeeuws Zakelijk zorgt dat u beschikt over de beste antivirussoftware én dat uw algehele IT beveiliging altijd up-to-date is. Uiteraard zijn medewerkers zelf ook een schakel in de beveiliging. We kunnen u met een bewustheids-test inzage geven over de manier waarop uw personeel omgaat met onveilige links en de beveiliging van uw IT systemen.

Veelgestelde vragen

Zeeuws Zakelijk kiezen als ICT security consultant voor uw bedrijf?

Bekijk onze mogelijkheden voor betrouwbare cybersecurity? Neem contact op voor de mogelijkheden door te bellen 0113-579030. U kunt ook dit formulier invullen.

Meer weten over cybersecurity?

U ziet: Zeeuws Zakelijk kan op alle vlakken iets betekenen voor uw cybersecurity. Wilt u weten hoe we dat ook bij uw bedrijf kunnen doen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat. Dan kunt u in het vervolg zorgeloos werken. Overal en altied.