CRM systeem nodig? Voor betrouwbare crm integratie bent u bij Zeeuws Zakelijk aan het juiste adres!

Alle relaties beheren in een betrouwbaar systeem? Overzichtelijk voor alle afdelingen, van receptie tot facturatie en bovendien gebruiksvriendelijk? Daar kan Zeeuws Zakelijk u bij helpen. Ook geschikt voor kleine bedrijven/ZZP’ers.

Wat is een crm systeem?

Een CRM-systeem is niets anders dan een softwareprogramma met data over uw klanten of andere relaties zoals cliënten van praktijken. Met dit zogenaamde Customer Relationship Management (CRM) systeem beheren alle betrokkenen de informatie over een bepaalde klant of cliënt in een en hetzelfde softwaresysteem op eenzelfde plaats.

Wat levert een crm systeem ons op?

U kunt zich voorstellen hoeveel voordelen die toegankelijkheid oplevert als de verkoop, verzending en facturatie in dit programma samenwerken. Alle gemaakte afspraken en overeenkomsten zijn voor iedereen terug te vinden. De ervaring heeft bewezen dat hierdoor vele misverstanden voorkomen kunnen worden, bijvoorbeeld in het geval een verkoper vertrok of ziek werd. Ook is het veel minder foutgevoelig omdat iedereen van elkaar kan zien wat er met een klant is afgesproken en welke communicatie er is geweest.

Veelgestelde vragen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor betrouwbare crm-oplossingen voor uw bedrijf? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Bent u benieuwd welke CRM-oplossing of CRM-software wij voor uw bedrijf in huis hebben? Neem gerust contact op door te bellen met het volgende telefoonnummer: 0113-579030. U mag natuurlijk ook dit formulier invullen.