Online back-up

Uw bedrijfsgegevens moeten te allen tijde veilig opgeslagen én beschikbaar zijn. Ze vormen immers de ruggengraat van uw bedrijf in Zeeland. Een goede back-up is voor iedere onderneming van levensbelang. Bent u ook nog steeds in de weer met tapes, die soms worden vergeten en die bij een brand of andere calamiteit alsnog verloren zouden gaan? Het kan ook anders. Met online back-up van Zeeuws Zakelijk zijn uw gegevens altijd veilig opgeslagen.

Voordelen online back-up

Wilt u zeker weten dat uw gegevens niet verloren gaan, dan is online back-up de ideale oplossing. De back-up verloopt via een automatisch proces, waarbij uw lokale back-up wordt gesynchroniseerd naar een online back-up in een Nederlands datacenter. Dit datacenter is optimaal beveiligd tegen bijvoorbeeld inbraak – zowel fysiek als digitaal – en zaken als brand en wateroverlast. Omdat u ook uw besturingssystemen in de online back-up kunt opnemen, is uw bedrijf helemaal beschermd in geval van rampen, zoals een brand of blikseminslag. 

 

Veilige online back-up

Het online back-uppen van uw bedrijfsgegevens is dus eigenlijk geen luxe, maar noodzaak. Toch is ruim 40% van de ondernemingen niet voorbereid op digitaal verlies van data. Stelt u zich eens voor wat er zou gebeuren wanneer u zonder online back-up een calamiteit zou meemaken: geen e-mail meer, geen ordergegevens meer, geen productiegegevens en ook de administratie zou verdwenen zijn. Met de online back-up oplossingen van Zeeuws Zakelijk voorkomt u deze problemen en weet u zeker dat uw gegevens altijd veilig zijn. 

 

Meer informatie

Meer weten over online back-up voor uw organisatie in Zeeland? Neem dan contact op met de specialisten van Zeeuws Zakelijk. Voor organisaties binnen én buiten Zeeland zijn wij al meer dan 25 jaar de betrouwbaarste partner op het gebied van ICT. Vul ons contactformulier in of bel naar 0113-579030 en we vertellen u alles over de mogelijkheden voor online back-up.