Kantoorautomatisering voor uw bedrijf? Voor kantoorautomatisering die past bij uw bedrijf bent u bij Zeeuws Zakelijk aan het juiste adres!

IT-Beheer + kantoorautomatisering = Continuïteit in werken op kantoor = Bedrijfszekerheid = Zeeuws Zakelijk!

Welke automatiseringsdiensten bieden wij?

Kantoorautomatisering is voortdurend nodig. Het ene moment is hardware aan vervanging toe en dan weer heeft de software een aanpassing nodig. De technieken worden steeds geavanceerder. Zeeuws Zakelijk kent het geworstel van bedrijven om hieraan het hoofd te bieden en heeft ervoor gekozen van dit mooie vak een specialisatie te maken.

De nieuwste stap in kantoorautomatisering is cloud computing. Dat betekent dat applicaties waarmee uw medewerkers werken worden opgeslagen op externe servers in datacenters. Daarmee zijn data en programma’s altijd en overal te benaderen en heeft u weinig onderhouds- en aanschafkosten.

Waarmee onderscheiden wij ons als Zeeuwse kantoorautomatiseerder?

Bij Zeeuws Zakelijk kunt u terecht voor IT beheer en kantoorautomatisering. We kunnen voor u com-plete (thuis)werkplekken inrichten en beheren; al dan niet met vaste en mobiele zakelijke telefonie. We denken ook mee als het gaat om het aanleggen van een stabiel managed wifinetwerk, waarmee uw medewerkers en gasten veilig en prettig kunnen werken. Als allround leverancier op het gebied van IT, internet en telefonie heeft u bij Zeeuws Zakelijk alle diensten op één adres.

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een betrouwbare automatiseringspartner? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bent u ook klaar met

Bent u ook klaar met de huidige manier van werken en wilt u overgaan op kantoorautomatisering en wellicht dit moment kiezen om bijvoorbeeld te gaan werken in de cloud? Wij overtuigen u graag van onze deskundigheid op het gebied van kantoorautomatisering.

Neem contact op voor de mogelijkheden van Zeeuws Zakelijk door te bellen 0113-579030. U mag natuurlijk ook dit formulier invullen. Vervolgens maken we een afspraak om met u de mogelijkheden te bespreken die op uw onderneming van toepassing zijn.