Kantoorautomatisering in Zeeland

Kantoorautomatisering klinkt als iets dat de meeste bedrijven al jaren geleden hebben doorgevoerd. Toch is dat niet zo. Iedere generatie hardware én software is weer net even geavanceerder. Daardoor kunnen steeds weer nieuwe processen geautomatiseerd worden en is kantoorautomatisering dus iets dat eigenlijk nooit klaar is. Zeeuws Zakelijk helpt bedrijven in heel Zeeland (en daarbuiten!) al meer dan 25 bij hun kantoorautomatisering.

Kantoorautomatisering en internet

Waar in de jaren tachtig en negentig kantoorautomatisering vaak nog bestond uit losstaande computers, veel werk voor datatypisten en printers met kettingformulieren, is de kantoorautomatisering sinds de eeuwwisseling steeds meer online gegaan. Het invoeren van gegevens is vaak niet meer nodig dankzij scantechnieken en online communicatie met klanten en relaties. En ook het controleren van meterslange prints behoort tot het verleden, omdat computers steeds slimmer zijn geworden. 

 

Kantoorautomatisering in de cloud

De laatste jaren zetten steeds meer organisaties een volgende stap op het gebied van kantoorautomatisering: werken in de cloud. Dat betekent dat applicaties waarmee medewerkers werken – zoals Office, maar ook boekhoudprogramma’s en andere software – niet meer op servers in uw eigen bedrijf staan, maar worden opgeslagen op servers in datacenters. Daarmee zijn data en programma’s altijd en overal te benaderen en hebben organisaties en bedrijven bovendien te maken met veel lagere onderhouds- en aanschafkosten, omdat ze niet meer de apparatuur voor opslag in huis hebben. 

 

Advies over kantoorautomatisering

Bent u al klaar voor kantoorautomatisering in de cloud? Of wilt u advies over welke hardware en software de werkprocessen van uw bedrijf in Zeeland nog beter kunnen ondersteunen? De experts van Zeeuws Zakelijk vertellen u graag alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kantoorautomatisering en de manier waarop deze voor uw organisatie inzetbaar zijn. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of via 0113-579030. We maken graag een afspraak met u om u alle mogelijkheden laten zien.