Overal en altied

Zorgeloos
in verbinding

Jouw organisatie is afhankelijk van goedwerkende en veilige IT, telefonie en internet. Dus zoek je een betrouwbare partner die ervoor in kan staan dat techniek voor je werkt. Iemand die jouw specifieke behoeften begrijpt, ICT daar naar kan inrichten én naast je blijft staan om je blijvend te ontzorgen.

Wij ontzorgen op het gebied van ICT als betrouwbare partner

Al meer dan 30 jaar specialist

Wij ontzorgen op het gebied van ICT als betrouwbare partner

Veranderen jouw behoeften? Dan bewegen we met je mee. Zeeuws Zakelijk is meer dan een betrouwbare partner. Met onze totaaloplossingen op gebied van ICT, zoals onze AltiedAan belofte, vormen wij een verlengstuk van jouw organisatie. We denken mee in wat er specifiek voor jouw organisatie nodig is en bewegen met je mee wanneer jouw behoeften veranderen.

Daarom kies je <br>Zeeuws Zakelijk

Superservice

Daarom kies je
Zeeuws Zakelijk

Zeeuwse nuchterheid
Als echt Zeeuws bedrijf zijn de waarden eerlijk, nuchter en betrouwbaar diep in ons DNA verankerd. Zoals wijzelf ook verankerd zijn in de samenleving door maatschappelijk betrokken te blijven en duurzaam te ondernemen.

ICT zonder zorgen
Onze medewerkers zijn stuk voor stuk loyaal en betrokken, wat maakt dat ze met persoonlijke aandacht altijd jouw verwachtingen willen overtreffen.

  • Hulp op afstand voor snelle service
  • Alle diensten in eigen beheer
  • Uitgebreid team met meerdere specialismen

Klantbeoordelingen

Klanten over
Zeeuws Zakelijk