Bezoek Zeeuws Zakelijk op Contacta 2019!

Komt u naar de Contacta in Goes op 5, 6 en 7 november? Kom dan zeker even langs bij Zeeuws Zakelijk in stand 222! U ontdekt er het nieuwste op het gebied van zakelijke (tele)communicatie en onze Smartphonedokter levert gratis support voor uw smartphone.

Ontdek de werkplek van de toekomst

In onze stand hebben we de ideale werkplek ingericht met behulp van de slimme apps en toepassingen van Coligo. Alles bij elkaar biedt Coligo een totaaloplossing, waarbij vaste telefonie, mobiele telefonie én communicatie via web geïntegreerd zijn in één werkplek. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig! Onze experts laten u tijdens Contacta zien hoe de slimme oplossingen van Coligo werken.

Smartphone check-up

Zit er een barst in uw iPhone-scherm? Verloopt het synchroniseren van uw agenda niet meer zoals het hoort? Of is uw batterij wel héél snel leeg? De Smartphonedokter lost ’t op! Op de Contacta voeren we tegen gereduceerde tarieven reparaties uit aan Apple iPhones. Ook lossen we kosteloos problemen op bij alle type telefoons. Bovendien voeren we een gratis gezondheidscheck van uw iPhone uit, waarbij we onder meer uw batterij controleren en gratis een screenprotector aanbrengen. Let op: Inlevering van een visitekaartje is een vereiste.  

Kom langs! 

Zien we u ook op de Contacta? Vraag nu uw gratis toegangskaart aan en kom langs bij de stand van Zeeuws Zakelijk! 

Klik hier en ontvang uw gratis toegangskaart