De drie meest voorkomende reparaties

Even niet opletten en pats… uw telefoon ligt op de grond. Met het scherm in duizend stukjes. Heel vervelend, maar gelukkig hebben wij een eigen reparatiedienst die ervoor zorgt dat uw telefoon binnen een dag weer als nieuw is. Onze telefoonmonteur is heel ervaren en werkt alleen met originele onderdelen.

We vroegen onze telefoonreparateur wat zijn meest voorkomende reparaties zijn. Dit is de top 3:

  1. Beeldscherm vervangen
  2. Accu vervangen
  3. Oplaadconnector vervangen

Geen bestanden kwijt

Het is al erg genoeg wanneer uw telefoon aan gruzelementen ligt of wanneer de accu om de haverklap moet worden opgeladen. Daar kunt u niet ook nog eens verloren bestanden bij gebruiken! Gelukkig kunnen wij uw telefoon bij aankoop zo voor u instellen dat alles automatisch wordt opgeslagen in de cloud. Zo bent u niet alleen bij reparatie zeker dat u al uw foto’s, contacten en e-mails nog heeft, maar kunt u ook onbezorgd overstappen naar uw volgende telefoon. Handig toch?

Meer weten?

Is uw telefoon ook kapot gevallen of moet er een andere reparatie plaatsvinden? Loop gerust eens binnen bij ons of maak een afspraak, zodat u zeker weet dat u meteen geholpen wordt. Grote kans dat u korte tijd later alweer bellend naar buiten loopt. In de meeste gevallen repareren wij uw toestel nog dezelfde dag. Zonder onderzoekskosten! 

Plan zelf een afspraak

Reparatieservice

Maak direct een afspraak. Geef in het bericht aan om welk merk en type het gaat en wat er gerepareerd moet worden.

► Drie maanden garantie op elke reparatie.
► Altijd een accu-check.
► Dé zakelijke reparateur voor het MKB.
► Zakelijke klant: kopen op rekening.