Drie voordelen van een IT-sparringpartner

Weet u nog, toen computers en internet net nieuw waren? De IT’er was meestal iemand die computers als hobby had en het beheren van de PC’s op kantoor naast zijn gewone werk deed. De techniek heeft echter niet stilgestaan en IT-beheer is complexer dan ooit. Of u nu een eigen IT-afdeling hebt of niet: een sparringpartner is altijd waardevol. Zeeuws Zakelijk biedt haar klanten optimale service en snelheid. We zetten drie voordelen op een rij. 

Up-to-date kennis en ervaring

Natuurlijk: een eigen IT-medewerker of zelfs  IT-afdeling heeft veel kennis van hardware, software en alles wat erbij komt kijken. Maar bij Zeeuws Zakelijk werken professionals die elke dag, van ’s ochtends tot ’s avonds voor diverse klanten het IT-beheer verzorgen. Ze weten wat wel werkt en wat niet. Of die ene nieuwe techniek nu eigenlijk écht de investering waard is. En hoe ze een eventueel probleem in uw IT-omgeving moeten oplossen: datzelfde probleem zijn ze namelijk hoogstwaarschijnlijk al eens eerder tegengekomen. Die ervaring is heel waardevol. 

Servicegericht

Bij Zeeuws Zakelijk bepaalt u zélf welke diensten u afneemt. Het volledige IT-beheer, alleen het leveren van de hard- en software en alles daar tussenin: het is mogelijk. Heeft u eenmaal voor Zeeuws Zakelijk gekozen? Dan kunt u vertrouwen op een hoog serviceniveau. We zorgen dat alles doet wat het moet doen en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

24/7 bereikbaar

Ondanks het IT-beheer van Zeeuws Zakelijk kan het natuurlijk toch wel eens gebeuren dat er iets hapert. Als dat het geval is, kunt u onze professionele helpdesk 24 uur per dag, zeven dagen per week bereiken. Kunnen zij het niet meteen oplossen? Dan kunt u erop rekenen dat onze experts voor u aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat u snel weer zorgeloos kunt werken.