Efficient werken door ICT en telefonie te koppelen

U zit op kantoor en de telefoon rinkelt. U neemt op en de beller blijkt die interessante prospect te zijn, waar u vorige week een offerte heen heeft gestuurd. Gelukkig kunt u snel handelen en meteen uw aanbieding gaan bespreken, want de offerte kwam op uw computerscherm op het moment dat u de telefoon opnam. Toekomstmuziek? Welnee, dit is allang mogelijk!

Het koppelen van uw CRM-systeem aan uw telefonie is simpeler te realiseren dan u denkt. Wanneer u belt via VoIP, belt u immers via internet en niet meer via de telefoonlijn. Daardoor wordt het ook heel eenvoudig om telefonie en ICT te integreren.

Nooit meer verkeerd verbonden

Zoekt u een telefoonnummer op Google? Selecteer het nummer en uw computer vraagt of u dat nummer wellicht wilt bellen. U hoeft alleen nog de telefoonhoorn op te pakken en de verbinding wordt tot stand gebracht. Zo bent u nooit meer verkeerd verbonden!

Altijd de juiste informatie

Bellen vanaf uw computerscherm is één manier om efficiënt te kunnen werken. Maar het integreren van uw software, zoals het CRM-systeem, met telefonie is de volgende logische stap. Het scheelt u veel opzoekwerk wanneer een klant of relatie u belt. En de manier waarop klantdossiers op het scherm verschijnen, kan per medewerker worden ingesteld. Zodat Manon van sales de offerte te zien krijgt. En Pieter van de afdeling debiteurenbeheer de openstaande rekeningen van de bellende klant.

Meer informatie?

Meer weten over deze en andere manieren waarop Zeeuws Zakelijk u kan helpen efficiënter te werken? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u alles over het integreren van ICT en telefonie.