Help! Mijn iPhone verzuipt

Plons! Daar gaat uw telefoon, zó de Oosterschelde in. Hard werken om het ruim vol te krijgen, of een wandeling aan het strand? Een ongeluk zit in een klein hoekje. We kunnen niet garanderen dat we uw toestel weer werkend krijgen. Maar wél dat uw gegevens veilig zijn.

Eerste hulp bij waterschade

Als uw telefoon in het water is gevallen kunt u het beste uw telefoon in een bak of zak met ongekookte rijst leggen. Dit absorbeert vocht. Zet uw telefoon niet aan en laad hem ook niet op om te kijken of hij het nog doet – in dat geval kunt u kortsluiting veroorzaken en bent u nog verder van huis. Ook droogföhnen of de telefoon in de oven leggen is niet aan te raden: dat veroorzaakt oxidatie. 

Reparatie telefoon 

Breng uw telefoon vervolgens zo snel mogelijk naar onze reparatiedienst. Hoewel nooit van te voren te zeggen is of uw telefoon nog gerepareerd kan worden, is het natuurlijk altijd de moeite waard om het te proberen. 

Perfect ingesteld

Lukt repareren niet meer? Dan is er voorZeeuws Zakelijk-klanten nog geen man overboord. Wanneer u bij ons kiest voor de backupservice, zorgen we er namelijk voor dat uw vervangende telefoon precies zo wordt ingesteld als uw oude telefoon. Al uw contacten, instellingen en gegevens zetten we terug, beter en nauwkeuriger dan wanneer u zelf iCloud gebruikt. Daardoor is het eigenlijk net alsof u uw oude telefoon weer in handen hebt. Een hele geruststelling! 

Meer weten?

Wilt u ook zeker weten dat u snel weer mobiel bereikbaar bent, ook als uw telefoon waterschade of andere schade oploopt? Bij Zeeuws Zakelijk vertellen we u graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact op voor een afspraak en een advies op maat van uw organisatie!