Hybride notebook: het beste van twee werelden

Een krachtige laptop voor overdag en een handzame tablet voor een avondje Netflix. Met een hybride notebook hoeft u niet te kiezen, want dat is een tablet en laptop in één. U heeft zo dus het beste van twee werelden! 

Twee in één

Een hybride notebook is eigenlijk een tablet en een notebook in 1. Doordat u het scherm los kunt klikken van het toetsenbord kunt u het apparaat als een tablet gebruiken, wat heel handig is bij het gebruiken van bepaalde apps. En heeft u veel typewerk? Dan klikt u het toetsenbord eraan, koppelt u eventueel een muis en heeft u de volledige functionaliteit van een notebook. 

Alle software beschikbaar

Er zijn veel hybride notebooks op de markt, waaronder de Microsoft Surface. Het fijne van deze apparaten is dat u de volledige beschikking heeft over alles wat een ‘gewone’ notebook ook heeft: Het volledige Office-pakket bijvoorbeeld, maar ook alle andere software die u voor uw werk gebruikt. Met een tablet alleen bent u wat applicaties betreft toch beperkter in de mogelijkheden. 

Uw nieuwe (hybride) notebook

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die hybride notebooks voor uw bedrijf kunnen bieden? Onze ICT-experts kunnen u er alles over vertellen. Maak dus snel een afspraak! En of u nu kiest voor hybride notebooks of toch de voorkeur geeft aan traditionele exemplaren: We installeren er alle software op die u en uw medewerkers nodig hebben. U kunt er dus direct mee aan de slag. Dat is de plus van Zeeuws Zakelijk!