iPhone XR, XS en XS Max aangekondigd

Ondernemers opgelet: Apple heeft gisteravond drie nieuwe iPhones onthuld. Er is qua design vrij weinig veranderd. Aan de binnenkant echter des te meer. We zetten de drie nieuwe types voor u op een rij en vertellen hoe u als eerste over deze nieuwe iPhone kunt beschikken!

iPhone XS en XS Max

Dit zijn de paradepaartjes van Apple voor het komende jaar. Deze toestellen, geleverd met een Oled 5.8 en 6.5 inch display, zijn aan de buitenkant niet echt onder handen genomen. Wel is er door de nieuwe A12-chip een echte verbetering op het gebied van snelheid en prestaties. Dit zijn alle voordelen van deze nieuwe telefoon:

  • Grootste scherm ooit (iPhone XS Max)
  • Snellere en verbeterde Face ID
  • De XS is 50% sneller dan zijn voorganger
  • Langere batterijduur
  • Verbeterd waterbestendig (dertig minuten lang tot twee meter diepte)
  • De XS heeft dual sim, hoewel de tweede sim een E-sim is. Die zijn nog niet beschikbaar in Nederland. 

iPhone XR

Deze iPhone is goedkoper dan de iPhone XS en XS Max en beschikbaar in zes verschillende kleuren: rood, wit, blauw, geel, roze en zwart. Met een 6.1 inch display is hij groter dan de iPhone XS. De kwaliteit van het display is wel iets minder, omdat Apple heeft gekozen voor een LCD scherm en niet voor het Oled-scherm van de X-modellen. De iPhone XR is te verkrijgen in 64, 128 en 256GB en hij zal, met de A12 chip, een stuk sneller zijn dan de iPhone X al was. Daarnaast heeft hij een energiezuinigere chip aan boord, waardoor de accuduur fors verbetert. Deze iPhone heeft, in tegenstelling tot de XS en de XS Max, geen dubbele camera. De fotokwaliteit verbetert dus niet. 

Pre-order uw iPhone nu!

De  iPhones XS en XS Max zijn vanaf eind deze maand verkrijgbaar, de iPhone XR volgt een maand later. Wilt u als één van de eersten in Nederland de nieuwe iPhone in gebruik nemen? Bestel ‘m dan nú al bij Zeeuws Zakelijk. Dan krijgt u niet alleen de nieuwe iPhone, maar ook de service die u gewend bent: wij zetten uw gegevens over, voorzien uw toestel van een mooie case en plaatsen de glass screenprotector voor extra beveiliging. U kunt er meteen mee aan de slag!