KPN stopt met ISDN, Add ICT heeft alternatief

Onlangs werd bekend dat KPN per 1 september 2019 stopt met het aanbieden van enkelvoudige en meervoudige ISDN1/2 en meervoudige PSTN. Dat doen ze in het kader van de voortdurende innovatie bij KPN, veranderende klantwensen én een markt voor vaste telefonie die grotendeels is overgegaan naar bellen via internet (VOIP). Heeft u ISDN15/20/30? Deze dienstverlening blijft KPN nog wel aanbieden en tot tenminste 1 januari 2021 ondersteunen. Uiteraard zal KPN de overgang daarvan zorgvuldig begeleiden. 
 

Neem op tijd maatregelen

U denkt misschien: het duurt nog lang, ik wacht even af. Maar het is 2019 voordat u het weet. Daarom is het zaak om tijdig een alternatief voor uw ISDN-verbinding te zoeken. Zeeuws Zakelijk helpt u daar graag mee. We hebben diverse oplossingen voor zakelijke telefonie, bijvoorbeeld bellen via Voice over IP (VoIP). 

Neem contact op

Wilt u meer weten over de alternatieven die Zeeuws Zakelijk u kan bieden voor uw ISDN-verbinding? We vertellen u er graag alles over. Bel of mail ons voor een afspraak en een advies op maat van uw organisatie.