Nieuwe telefoon nodig? Denk ook eens aan refurbished!

Is uw telefoon toe aan vervanging? Uw eerste ingeving is waarschijnlijk om een volledige nieuwe telefoon te kopen. Maar heeft u ook wel eens overwogen om een refurbished model aan te schaffen? Anders dan u misschien denkt, staat refurbished zéker niet gelijk aan tweedehands! 

Voordeliger

Om te beginnen is een refurbished telefoon voordeliger dan een nieuwe telefoon. Zeker wanneer u een high-end telefoon wilt met veel mogelijkheden kan het behoorlijk veel geld schelen om te kiezen voor een refurbished exemplaar. 

Langere garantie

De garantie op een refurbished telefoon is uitgebreider dan wanneer u een nieuwe telefoon koopt. Op een gloednieuwe iPhone voor zakelijk gebruik krijgt u standaard maar 1 jaar garantie, terwijl de garantie op een refurbished iPhone van hetzelfde model maar liefst 2 jaar bedraagt. Een gerust gevoel, want u zult de eerste niet zijn die nét na een jaar en een week problemen krijgt met zijn telefoon…

Hoge kwaliteit

U krijgt deze lange garantie omdat wij vierkant achter de kwaliteit van onze refurbished telefoons staan. Elke refurbished telefoon wordt van boven tot onder en van binnen en buiten nagekeken. Ze worden standaard voorzien van een nieuwe batterij en van de laatste versie van iOS. Daarnaast koopt u bij ons alleen refurbished telefoons met weinig tot geen gebruikerssporen. 

Meer weten?

Reden genoeg dus om te kiezen voor een refurbished telefoon. Bent u overtuigd? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het aanbod refurbished telefoons en ontdek hoe u meer kwaliteit krijgt voor minder geld.