Optimaal bereikbaar via één nummer

Eén van de belangrijkste zaken om te regelen bij thuiswerken is de telefonische bereikbaarheid van uw medewerkers. Met vast-mobielintegratie is dat heel eenvoudig: de medewerker is via het nummer van de zaak op zijn of haar mobiele telefoon of PC bereikbaar. Dat is niet alleen handig en flexibel, maar ook voordeliger: u hoeft geen vaste toestellen meer aan te schaffen voor uw medewerkers en het aantal aansluitingen is heel gemakkelijk op- en af te schalen. 

Optimaal bereikbaar

Met vast-mobielintegratie bellen uw medewerkers uit via de GSM, smartphone of PC. In kantooruren zenden ze hun (directe) zakelijke nummer mee, buiten kantooruren hun 06-nummer. Uw medewerkers zijn bereikbaar via een vast doorkiesnummer. 

Werk en privé scheiden

Aan wie geeft u uw 06-nummer? Door thuiswerken lijken de grenzen tussen werk en privé soms te vervagen. Vast-mobielintegratie kan helpen bij het trekken van de scheidslijn: op een vrije dag of tijdens vakanties schakelt u de bereikbaarheid uit via een app. Via de telefooncentrale in de cloud kan een beller automatisch worden doorverbonden met een collega of wachtrij, zodat er geen telefoontjes verloren gaan. 

Ergonomisch

Zakelijke flexibiliteit en ergonomie gaan zeker goed samen. Wanneer u uw beeldschermen goed hebt afgestemd op de juiste zithouding bent u al goed op weg. Een headset koppelen aan uw smartphone of PC met vast-mobielintegratie is aan te raden, zeker voor diegenen die veel bellen. 

Vast-mobielintegratie alternatief voor DECT

Ook voor bedrijven met een grote productielocatie of magazijn die nu nog onderling bellen via DECT-toestellen kan vast-mobielintegratie een grote besparing betekenen. Een DECT-oplossing is vaak een kostbaar project, terwijl een gsm of smartphone gekoppeld kan worden aan een intern nummer zonder mobiel abonnement. Alleen een telefonie-account en stabiele wifi is nodig om dit te realiseren. 

Regionaal of 088-nummer?

Wanneer u kiest voor vast-mobielintegratie heeft u ook de keuze om u, via uw telefoonnummer, te profileren als een regionaal bedrijf, of juist als landelijke organisatie. U kunt uw regionale kengetal aanhouden om te laten zien dat u geworteld bent in de regio. U kunt echter ook een 088-nummer kiezen. Daarmee straalt u uit dat u in meerdere regio’s – of zelfs landelijk – actief bent. Zeker wanneer uw organisatie meerdere vestigingen heeft, kan dat voordelen hebben. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over vast-mobielintegratie? Bekijk onze pagina over VoIP of neem meteen contact met ons op voor een advies op maat.