Bestel de iPhone 12!

Maar liefst vier varianten van de nieuwe iPhone 12 kondigde Apple onlangs aan. Welke kiest u? De kleine Mini? Of juist de Pro Max, de grootste iPhone ooit? Welke telefoon u ook wilt hebben: bij Zeeuws Zakelijk kunt u hem nu kopen. Zo heeft u als eerste de beschikking over de nieuwste iPhone. De iPhone 12 en 12 Pro zijn al beschikbaar en vanaf vandaag kunt u ook de iPhone 12 Mini en iPhone 12 Pro Max pre-orderen. 

Bestel nu!

Nieuwe iPhones

Tijdens het jaarlijkse Apple Event – dit jaar iets later dan anders, vanwege corona – zijn vier nieuwe iPhones gepresenteerd, in drie verschillende formaten. Alle varianten van de iPhone 12 hebben een OLED-display en 5G. 

iPhone 12 en 12 Mini

De iPhone 12 en 12 Mini hebben – afgezien van het kleinere formaat van de Mini en de iets krachtiger accu van de 12 – dezelfde specificaties aan boord. Dat betekent opslag van 64 tot 256 GB, twee camera’s en vier kleuren om uit te kiezen. 

iPhone 12 Pro en 12 Pro Max

Dit zijn de directe opvolgers van de iPhone 11 Pro en 11 Pro Max, met grotere schermen dan hun voorgangers en een aantal verbeteringen. Zo heeft de iPhone 12 Pro, naast drie camera’s, aan de achterkant ook een extra LiDAR-scanner om beter diepte kunnen herkennen. De iPhone 12 Pro Max is het grotere broertje van de 12 Pro Max. Hij heeft een groter scherm, maar grotendeels identieke specificaties. 

Bestel uw nieuwe iPhone

Wilt u een nieuwe iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro of 12 Pro Max? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat u snel over deze telefoon kunt beschikken! Bent u wel toe aan een nieuwe telefoon, maar hoeft dat niet per se het nieuwste van het nieuwste te zijn? We kunnen u ook voorzien van een vorig model iPhone of van een Android-telefoon. Neem contact op en we geven u een advies op maat.

Bestel nu!