Pre-order de nieuwe iPhone!

Een beter scherm, meer camera’s en een verbeterd besturingssysteem: dat is wat de nieuwste iPhones bieden. Interesse? Pre-order nu alvast uw exemplaar!

iPhone 11

Er zijn drie nieuw iPhones gepresenteerd tijdens het jaarlijkse Apple Event. De iPhone 11 is de opvolger van de iPhone XR en heeft, in vergelijking tot zijn voorganger, een extra camera aan boord en een speciale nachtmodus voor betere foto’s in het donker. Bovendien gaat de batterij langer mee. 

iPhone 11 Pro en 11 Pro Max

De iPhone 11 Pro en 11 Pro Max krijgen zelfs nóg een extra camera, drie om precies te zijn. Daarmee kan het beeld twee keer worden uitgezoomd, zodat het lijkt alsof de foto van verderaf is genomen. Het nieuwe OLED-scherm is beter dan het retinascherm van de voorganger, de iPhone XS, en de batterij gaat tot wel vier uur langer mee. 

Nieuwe iPad en Apple Watch

Tijdens het event is ook een nieuwe iPad aangekondigd, die overweg kan met een Apple Pencil. De iPad 2019 heeft een Smart Connector voor een Smart Keyboard: een toetsenbord en beschermhoes in één. De nieuwe Apple Watches beschikken over Always On-modus, waarbij het scherm altijd aan blijft staan en u dus altijd kunt zien hoe laat het is en of u nieuwe berichten heeft. 

Besturingssysteem iOS 13 en iPadOS

De iPhones 11, 11 Pro en 11 Pro Max worden geleverd met het nieuwe besturingssysteem van Apple: iOS 13. De grootste verandering is de introductie van een Dark Modus, waarmee de menu’s naar keuze ook in zwart kunnen worden getoond. Dat is ’s avonds een stuk rustiger voor de ogen. Daarnaast laden apps sneller en worden ze sneller geüpdatet. Voor het eerst komt Apple ook met een speciaal OS voor de iPad: iPadOS. Deze software maakt het bijvoorbeeld makkelijker om te multitasken of het virtuele toetsenbord in een hoekje te plaatsen.

Bestel uw nieuwe iPhone

Wilt u een nieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max? Laat het ons nu alvast weten en wij zorgen ervoor dat u over deze telefoon kunt beschikken zodra die uitkomt! Bent u wel toe aan een nieuwe telefoon, maar hoeft dat niet per se het nieuwste van het nieuwste te zijn? We kunnen u ook voorzien van een vorig model iPhone of van een Android-telefoon. Neem contact op en we geven u een advies op maat.