Thuiswerken vanwege maatregelen RIVM. Zeeuws Zakelijk maakt het mogelijk.

Let je een beetje op elkaar, is de oproep die we deze week van onze regering hebben gehoord. Als uw vertrouwde ICT-leverancier middenin de Zeeuwse samenleving zit dit ook in ons DNA. Zeeuws Zakelijk is een partij die graag met u meedenkt en u vooruit helpt.

Het zo goed mogelijk doorgang laten vinden van uw eigen processen is cruciaal om uw klanten ook weer te helpen. Met behulp van onze oplossingen kunnen we u helpen om in deze crisistijd toch uw werk te blijven uitvoeren vanuit huis of nevenlocaties. 

Om in deze tijd schouder aan schouder te staan met onze Zeeuwse ondernemers, levert ons helpdeskteam gratis support om het thuiswerken mogelijk te maken. Hebt u zelf apparatuur en moet dit thuis werkend worden gemaakt? Dan wordt u op afstand gratis geholpen. Zijn er eventuele licenties of apparatuur nodig, dan leveren we deze tegen de normale condities. Vanwege het vele thuiswerken en het bijbehorende telefoonverkeer kan het af toe zo zijn dat netwerken overbelast raken en de bereikbaarheid tijdelijk wat minder is.

Gratis online tool voor samenwerken

Videoconferenties, chatten, schermen delen of documenten delen – Coligo MEETINGS Pro stelt u in staat om succesvol samen te werken, ook vanuit huis. Tijdens deze periode bieden we u deze Coligo MEETINGS Pro online vergaderoplossing GRATIS aan tot 1 september 2020. Dit werkt zeer eenvoudig in de browser van uw laptop, smartphone of tablet. U hoeft dus geen software te installeren. 

Coligo MEETINGS Pro

Deze webbased functionaliteit heeft veel features en voordelen.

 • Maximaal 9 deelnemers in 1 vergaderkamer
 • Online videogesprekken
 • Onbeperkt qua tijdsduur
 • Online chat
 • Scherm delen
 • Bestanden delen
 • Opnemen van vergaderkamer
 • Inbellen via telefoon

De mogelijkheden van Coligo MEETINGS Pro

In deze video ziet u wat er allemaal mogelijk is met Coligo MEETINGS Pro.

Starten met online vergaderen

U kunt uw account aanmaken via deze pagina. Het instellen van Coligo MEETINGS Pro is een kwestie van enkele minuten, in de handleiding leest u stap voor stap hoe het werkt. Daarna kunt u met uw collega’s en medewerkers vergaderen alsof u gewoon bij elkaar zit. Komt u er zelf niet uit? Onze experts helpen u kosteloos bij het instellen van uw accounts.

Bellen zoals op kantoor

Met vast-mobielintegratie bent u ook op uw mobiele telefoon bereikbaar via uw vaste nummer. Bovendien bellen uw medewerkers onderling gratis met elkaar. 

Thuiswerkplek

Hebben uw medewerkers snel een laptop nodig om thuis te kunnen werken? Wij hebben laptops op voorraad, die we snel voor u kunnen instellen en afleveren. Ook het inrichten van cloudoplossingen kunnen we snel voor u in orde maken. Zo werken uw medewerkers thuis net zo gemakkelijk als op kantoor.

Mobiele abonnementen

Misschien belt u deze maand wat meer dan andere maanden. Of heeft u juist minder MB’s nodig, omdat u veel via de wifi thuis werkt. Goed om te weten: onze mobiele abonnementen zijn per maand aanpasbaar.

Onze maatregelen

Om het effect van een besmetting op onze dienstverlening zo klein mogelijk te houden, hebben we een aantal maatregelen getroffen die onze continuïteit en daarmee onze dienstverlening aan u vergroten. Zo hebben we ons bedrijf in teams verdeeld, die elk beurtelings een week thuis en een week op kantoor werken. Bovendien vergaderen we niet fysiek, beperken we bezoeken aan klanten tot een minimum en blijven onze medewerkers bij de geringste klachten thuis.

Ook u kunt ons helpen. Bij bezoek aan ons bedrijf:

 • Begroeten wij u met een glimlach in plaats van een handdruk.
 • Hoesten en niezen we in een tissue of onze elleboog.
 • Houden we tenminste 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Hebben we extra aandacht voor hygiëne bij de support op uw smartphones.

We staan voor u klaar. Juist nu.

Wij vieren graag uw successen met u mee en proberen met onze dienstverlening uw onderneming te laten groeien en bloeien. Maar ook nu het even wat minder gaat, kunt u op de ondersteuning en expertise van Zeeuws Zakelijk rekenen. Juist nu. We denken met u mee over oplossingen en zorgen ervoor dat uw werk ook tijdens deze periode zo goed mogelijk kan doorgaan. Overal en altied. Heeft u vragen? Uw vaste contactpersoon staat voor u klaar. En onze helpdesk is, zoals altijd, dag en nacht te bereiken om u zo snel mogelijk te helpen.