Office 365 in Zeeland

De meest gebruikte software op kantoor is nog altijd de Microsoft Office-software. De laatste jaren is Office 365 sterk in opkomst, ook bij bedrijven in Zeeland. Wat is Office 365 precies en wat kunt u ermee in uw bedrijf of organisatie? De experts van Zeeuws Zakelijk leggen u het graag uit.

 

Office 365 in de cloud

Met Office 365 heeft u de programma’s van Microsoft niet meer op uw eigen computer staan, maar worden ze gehost in de cloud. Dat betekent dat u vanaf ieder device waarop Office 365 is geïnstalleerd, uw documenten of e-mail kunt benaderen. Zolang er een internetverbinding is, kunt u beschikken over alle functionaliteiten die Office 365 te bieden heeft. Handig voor wie veel onderweg is, maar het maakt het voor uw medewerkers ook gemakkelijker om samen te werken. Er is ook een office 365 versie met software voor op de pc/laptop of uw Apple iMac/MacBook. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Veilige Office 365

In Office 365 vindt u niet alleen de standaard Office-applicaties zoals Outlook en Word. Ook Exchange Online, Sharepoint en Skype for Business maken er deel van uit. De clouddienst waarop Office 365 draait, wordt gehost door Microsoft zelf in de meest geavanceerde datacenters van West-Europa. U weet dus zeker dat uw gegevens veilig zijn. 

 

Vast bedrag per medewerker

Met Office 365 betaalt u een vast bedrag per medewerker voor toegang tot de functionaliteiten. Daarmee kan de medewerker altijd en overal bij zijn of haar Worddocumenten, e-mail en andere functies van Office 365 – of hij of zij nu op kantoor is in Zeeland, of elders verblijft. Dat maakt dat u met Office 365 heel flexibel kunt werken. Office 365 is dan ook zeer geschikt voor bedrijven die graag Het Nieuwe Werken willen implementeren. 

 

Office 365 met Zeeuws Zakelijk

De specialisten van Zeeuws Zakelijk hebben veel ervaring met het implementeren van Office 365 in zowel kleine als grote bedrijven in Zeeland. Wilt u weten of Office 365 ook voor uw bedrijf een goede oplossing zou zijn? Bel ons dan via 0113-579030 of vul het contactformulier in. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de diverse mogelijkheden.