We kunnen op Zeeuws Zakelijk bouwen om ons te ontzorgen

Jaco Geschiere - Sinkegroep

Slopen, bouwen, transporteren en recyclen: het zijn maar een paar van de activiteiten van het familiebedrijf Sinke. Het bedrijf heeft vestigingen in Goes, Kruiningen en Middelburg en is al sinds 2009 klant van Zeeuws Zakelijk.

Lokale partner

“We zijn destijds overgestapt op Zeeuws Zakelijk omdat al onze losse telefoonabonnementen voor mobiel afliepen en we dat graag op een handiger manier wilden regelen, liefst bij een lokale partner. Zeeuws Zakelijk bood ons een oplossing waarbij alles via hen verloopt en dat bevalt ons goed. Sinds een jaar of twee maken we ook gebruik van vast-mobiel-integratie”, vertelt Jaco Geschiere, controller bij Sinkegroep. 

Goed bereikbaar

“Ik moet zeggen dat we eigenlijk altijd goed bereikbaar zijn. Onze uitvoerders maken in hun bouwkeet gebruik van de dataverbinding om te kunnen communiceren met het hoofdkantoor in Kruiningen en dat functioneert eigenlijk perfect. Als er dan eens een plaats is in het buitengebied waar de verbinding slecht is, denkt Zeeuws Zakelijk daarin mee door bijvoorbeeld een buitenantenne neer te zetten.” 

Ontzorgen

Naast telefonie neemt Zeeuws Zakelijk ook het beheer van de servers van de Sinkegroep voor zijn rekening. “Onlangs hebben ze nog een nieuwe server geïnstalleerd, die ook op afstand wordt gemonitord. Daarnaast levert Zeeuws Zakelijk andere hardware. We doen zelf ook het een en ander op ICT-gebied, maar als het specialistische kennis vergt, weten we dat we op Zeeuws Zakelijk kunnen bouwen als partner om ons te ontzorgen.”

Tevreden over dienstverlening

“Wanneer je verantwoordelijk bent voor de mobiele telefonie binnen een bedrijf, krijg je regelmatig allerlei telefoontjes van bedrijven die je graag een nieuw abonnement willen verkopen. De trend is toch dat je meer minuten en mb’s krijgt voor minder geld. Daar zijn we bij Zeeuws Zakelijk dus ook heel scherp op. Zolang we tevreden zijn over onze samenwerking én hun prijsstelling ten opzichte van de concurrentie blijft de Sinkegroep zitten waar ze zit.”

Benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Plan een afspraak met één van onze medewerkers of stel gewoon eerst wat vragen.