Reparatieservice voor zakelijke markt

Telefoon, tablet of laptop kapot? Onze eigen reparatiedienst kan 95% van de reparaties dezelfde dag uitvoeren.
En lukt dat niet, dan krijgt u zolang een leentoestel mee.

Klaar terwijl u wacht

Als u een afspraak maakt, kunt u onder het genot van een kopje koffie wachten op de reparatie. In de meeste gevallen duurt de reparatie slechts een kwartier. U kunt ook zonder afspraak binnenlopen, maar dan kunnen we u niet garanderen dat de reparateur op dat moment binnen is en tijd heeft. Boek daarom via het blok hiernaast een afspraak in voor de reparatieservice. Wij zijn u graag van dienst!

Haal- en brengservice

Heeft u meerdere laptops, telefoons of tablets die gerepareerd moeten worden? Dan kunnen we deze ook bij u op de zaak ophalen en weer terug komen brengen.

Plan zelf een afspraak

Reparatieservice

Maak direct een afspraak. Geef in het bericht aan om welk merk en type het gaat en wat er gerepareerd moet worden.

► Drie maanden garantie op elke reparatie.
► Altijd een accu-check.
► Dé zakelijke reparateur voor het MKB.
► Zakelijke klant: kopen op rekening.

Meer weten?

Wilt u meer weten over reparaties van telefoon of tablet, of wilt u meteen een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor reparaties van uw zakelijke toestellen.

Reparatiedienst in Yerseke voor de zakelijke markt

Of u nu een iPhone, een Samsung tablet of een Windows laptop hebt: bij Zeeuws Zakelijk kunnen we alle merken en typen telefoons, laptops en tablets repareren. Meestal is het de display of de batterij die vervangen moet worden. In sommige gevallen is het ook nodig om de microfoon, speakers of camera’s te vervangen. Al deze reparaties kan onze eigen reparatiedienst voor u uitvoeren.