Reparatie mobiel

Een ongelukje met uw smartphone overkomt vrijwel iedereen een keer. Eén moment van onoplettendheid en uw telefoon ligt op straat, of nog erger: in het water. Gelukkig kunt u bij Zeeuws Zakelijk terecht. Wij zijn dé partner voor telefoon, tablet en laptopreparaties voor de zakelijke markt. Of u nu een apparaat van Apple, Samsung of een ander merk heeft: we kunnen alle gerenommeerde merken en types repareren.

Reparatie van uw mobiel

Wanneer uw mobiel reparatie nodig heeft, kunt u kiezen uit diverse aanbieders. U kunt natuurlijk naar de kleine reparateur om de hoek gaan, maar die gebruikt vaak geen merkonderdelen en met de garantie is het meestal slecht gesteld. Er zijn ook grote reparatiebedrijven, maar daar is de doorlooptijd van een reparatie niet altijd even snel en zijn de kosten vaak erg hoog.  

Zeeuws Zakelijk repareert uw mobiel 

Gelukkig is er een alternatief: Zeeuws Zakelijk. We zijn gevestigd in Yerseke en ons bedrijf is perfect bereikbaar: parkeren is geen enkel probleem en de koffie staat altijd klaar. We beschikken over een eigen reparatiedienst, zodat we de meeste reparaties in 95% van de gevallen repareren terwijl u wacht. Lukt dat niet? Dan krijgt u van ons een toestel te leen, totdat uw eigen telefoon klaar is. Bovendien gebruiken we originele/OEM onderdelen en krijgt u drie maanden garantie op de reparatie van uw mobiel.

Meerdere devices?

Heeft uw organisaties dermate veel apparaten in gebruik dat er eigenlijk altijd wel wat geleverd of gerepareerd moet worden bieden wij onze zogenaamde ‘pick up en return’ dienst aan. We halen ‘s ochtends het device op en geven hem ‘s middags weer af. Bent u benieuwd? Informeer eens naar de voorwaarden!

Reparatie van andere devices

Overigens kunt u bij Zeeuws Zakelijk niet alleen terecht voor de reparatie van uw mobiel. Ook andere devices, zoals laptops en tablets, kunnen we voor u repareren. En ook dan profiteert u van snelle service, originele onderdelen en drie maanden garantie.

Meer weten over reparatie mobiel? 

Wilt u meer weten over wat Zeeuws Zakelijk voor u kan betekenen op het gebied van telefoonreparaties? Download onze infowijzer of maak meteen een afspraak!

Plan zelf een afspraak

Reparatieservice

Maak direct een afspraak. Geef in het bericht aan om welk merk en type het gaat en wat er gerepareerd moet worden.

► Drie maanden garantie op elke reparatie.
► Altijd een accu-check.
► Dé zakelijke reparateur voor het MKB.
► Zakelijke klant: kopen op rekening.