Reparatie van uw telefoon of tablet

Een kapotte telefoon of tablet is heel vervelend. Gelukkig heeft Zeeuws Zakelijk een eigen reparatiedienst in huis, die de reparatie in 95% van de gevallen dezelfde dag kan uitvoeren. Er zijn een paar zaken die u moet weten over het laten repareren van uw telefoon of tablet.

 

  1. Meld uw reparatie telefonisch of per e-mail aan. U kunt ook zonder afspraak binnenlopen, maar dan kunnen we niet garanderen dat de reparateur op dat moment binnen is en tijd heeft. Kan uw toestel niet meteen gerepareerd worden? Dan kunt u, indien gewenst, een leentoestel meekrijgen. Heeft u meerdere toestellen die gerepareerd moeten worden? Dan kunnen we deze ook bij u op de zaak ophalen en weer terug komen brengen.
  2. Heeft u een afspraak? Dan staat de reparateur op de afgesproken tijd klaar om uw toestel in ontvangst te nemen en kunt u onder het genot van een kopje koffie wachten. De meeste reparaties nemen ongeveer een kwartier in beslag.
  3. U krijgt drie maanden garantie op elke reparatie.
  4. Is uw display vervangen? Dan kunnen we uw toestel weer voorzien van een glass screenprotector.

Reparatie van alle soorten telefoons en tablets

Of u nu een iPhone, een iPad, een Samsung Galaxy telefoon of een Samsung Galaxy tablet heeft: bij Zeeuws Zakelijk kunnen we alle merken en typen telefoons en tablets repareren. Meestal is het de display of de batterij die vervangen moet worden. In sommige gevallen is het ook nodig om de microfoon, speakers of camera’s te vervangen. Al deze reparaties kan onze eigen reparatiedienst voor u uitvoeren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over reparaties van telefoon of tablet, of wilt u meteen een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor reparaties van uw zakelijke toestelllen.

Neem contact op!

0113 - 57 90 30