Ons aanbod in IT:

Als ondernemer wil je de concurrentie altijd een stapje voor blijven. Dat betekent dat u snel moet kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen. IT is daarbij niet zomaar onmisbaar, het is de ruggengraat van uw bedrijf. Zeeuws Zakelijk zorgt er met IT-beheer op maat voor dat u altijd voorop blijft lopen en zo de successen behaalt die u wilt. Met ICT beheer die werkt voor u. Overal en altied.

  • Gaat u werken met eigen IT servers, of in de cloud? Hoe kunnen uw systemen het beste met elkaar communiceren? Welke hardware hebt u nodig? En hoe zit het met authorisaties? Zeeuws Zakelijk voorziet u van een advies op maat over IT beheer. No-nonsense, in heldere taal die u begrijpt. Zodat u de beste keuzes maakt voor uw bedrijf.

  • Als u voorop wilt lopen, mag u niet struikelen. De IT-monitoring van Zeeuws Zakelijk haalt daarom alle mogelijke obstakels weg. We houden 24/7 uw IT systemen in de gaten om hackers buiten de deur te houden en virussen geen kans te geven. Dreigt een harde schijf vol te lopen of kapot te gaan? Onze experts hebben het al ontdekt én opgelost voordat u het hebt gemerkt. Zo blijft u up & running.

  • Bereikbaarheid van ICT is van groot belang voor uw bedrijf. Een telefoontje of offerte-aanvraag missen is uit den boze. Daarom zorgen we ervoor dat uw netwerken snel én altijd bereikbaar zijn. Door uw vestigingen onderling met elkaar te verbinden, snelle wifi aan te leggen en door uw netwerken 24/7 in de gaten te houden. Dat is werkplekbeheer waar u écht wat mee kan.

  • Een docent heeft een andere werkplek nodig dan een process operator. Daarom heeft Zeeuws Zakelijk alles om de werkplek van uw medewerkers perfect in te richten. Onze medewerkers installeren alles bij u op de zaak en ze gaan niet weg voordat het werkplekbeheer volledig functioneert. Endpoint security zorgt er vervolgens voor dat de werkplek veilig is en datalekken worden voorkomen.

  • Thuiswerken is, ook na de pandemie, een blijvertje. Steeds meer bedrijven stappen over op hybride werken: deels op het werk, deels op kantoor. Zeeuws Zakelijk levert niet alleen de hardware in de vorm van een flexibele (thuis)werkplek, maar ook de tools en endpoint security om thuis net zo efficiënt en veilig te werken als op kantoor.

  • Voorop lopen betekent soms ook: overstappen op nieuwe IT techniek. Daarbij mag er niets misgaan. Een servermigratie pakken we bij Zeeuws Zakelijk dan ook altijd projectmatig aan. Zo weet u zeker dat we niets over het hoofd zien, dat alle gegevens veilig worden gemigreerd en dat u geen enkele kilobyte kwijtraakt.

Veelgestelde vragen

Voor monitoring van systemen

8
De installatie ging volgens afspraak en we waren continu bereikbaar
Bram Houterman - Aannemingsbedrijf Houterman