Zeeuws Zakelijk maakt thuiswerken makkelijk

Vanwege corona werken we veel vaker vanuit huis. Tijdens de eerste maanden van de uitbraak noodgedwongen, maar inmiddels zien veel ondernemers en hun medewerkers de voordelen van thuiswerken in. Een deel van de tijd vanuit huis werken lijkt een blijvertje te worden. Op deze pagina leest u hoe Zeeuws Zakelijk u daarbij kan helpen.

Tips voor fijner thuiswerken

Wat is er nodig om goed thuis te kunnen werken? Hoe kunnen mijn medewerkers bij alle bestanden die ze op kantoor ook gebruiken? En waar moet ik op letten qua cybersecurity? Lees het in onze whitepaper.

Thuiswerkonderzoek

Wij willen thuiswerkers graag nog beter van dienst zijn. Daarom vragen wij je om een vragenlijst over thuiswerken in te vullen. Je voorziet ons van waardevolle informatie en maakt kans op een mooie prijs!

Thuiswerkset

Zeeuws Zakelijk biedt alle hardware die uw medewerkers nodig hebben om goed thuis te kunnen werken in één handige, betaalbare set.

Laatste nieuws

Vijf veilige vakantietips

Of u nu dit jaar in Nederland vakantie viert of toch het buitenland opzoekt: het is goed om rekening te houden met bepaalde zaken als u uw mobiel of...

Neem contact op!

0113 - 57 90 30