Thuiswerkset

Thuis net zo comfortabel kunnen werken als op kantoor hangt af van diverse factoren. De stabiliteit van de internetverbinding, het meubilair op de thuiswerkplek en de hardware, bijvoorbeeld. Met de (thuis)werkset van Zeeuws Zakelijk hoeft u zich over dat laatste geen zorgen te maken. 

De beste hardware voor thuiswerken

Om comfortabel thuis te kunnen werken, bent u er niet met een laptop alleen. Het scherm van een laptop is immers erg laag, waardoor nek- en schouderklachten op de loer liggen. Een extern beeldscherm is dus geen overbodige luxe – evenmin als een goed toetsenbord en een soepele muis. Daarin zijn al deze accessoires opgenomen in de thuiswerkset van Zeeuws Zakelijk. Bovendien krijgt u drie jaar lang garantie aan huis. De exacte specificaties vindt u hier.

Snelle laptop

De Lifebook A359 is het hart van de thuiswerkset. Deze laptop heeft een beeldscherm van 15.6 inch, een krachtige processor, volop connectiviteitspoorten en een prettig licht gewicht.

Heldere monitor

Deze 24 inch breedbeeld monitor biedt een kristalhelder beeld, is energiezuinig en is in hoogte instelbaar én kantelbaar voor optimaal comfort. Uw medewerker kan zelf kiezen om deze monitor als hoofdbeeldscherm te gebruiken of als tweede scherm, naast de laptop.

Comfortabel toetsenbord en muis

Typen en over het scherm navigeren gaat een stuk beter met een losse muis en een extern toetsenbord. Bij de thuiswerkset wordt daarom een draadloze muis-toetsenbordcombinatie van Fujitsu geleverd.

Totale set voor 799,-

Zeeuws Zakelijk levert u deze totale set voor 799,- . Indien u dat wenst, kunnen we de laptop ook zodanig voor u configureren dat uw medewerkers meteen in een optimaal beveiligde werkomgeving aan de slag kunnen. Wel zo gemakkelijk!

Meer weten?

Wilt u thuiswerksets bestellen voor uw medewerkers of wilt u meer informatie?
Neem contact met ons op en we vertellen u alles over de producten in deze set.