VAMO in Zeeland

Voor de meeste bedrijven in Zeeland zijn bellen met de vaste telefoon en bellen met mobiel nog twee gescheiden zaken. Neemt u op het ene nummer niet op? Dan is het maar te hopen dat de klant de voicemail inspreekt of naar het andere nummer belt. Maar het kan ook anders. Uw bereikbaarheid verbetert enorm wanneer u gebruik maakt van VAMO: vast-mobiel integratie. Daarmee bespaart u niet alleen kosten, u bent ook beter bereikbaar.

Volledige VAMO

Er zijn verschillende vormen van VAMO. Zo kan VAMO bestaan uit een simpele doorschakeling. Maar waarom zou u daarvoor kiezen, als u het ook grondiger kunt aanpakken? Een volledige VAMO integratie, bijvoorbeeld de dienst Zeeuws Zakelijk Managed Mobile, gaat enkele stappen verder. Hiermee combineert u hosted VoIP met mobiele telefonie. Dat is de plus van Zeeuws Zakelijk.

 

Telefonie in de cloud

Wanneer u kiest voor deze vorm van VAMO, gaan zowel uw mobiele als uw vaste telefonie naar de cloud. Dat betekent dat u kosten bespaart. U hoeft immers niet meer te investeren in een telefooncentrale in uw bedrijfspand in Zeeland. Ook de storingsgevoeligheid van een telefooncentrale en de jaarlijkse onderhoudskosten heeft u niet meer. VAMO levert u dus financieel voordeel op, omdat de verschillende kosten voor vaste en mobiele telefonie vervallen. U krijgt één factuur. Dat maakt de administratie meteen een stuk eenvoudiger. 

 

VAMO biedt veel functies

Nog meer voordelen van VAMO van Zeeuws Zakelijk: alle functies zijn handig bij elkaar gezet op uw mobiele telefoon en uw medewerkers bellen onderling gratis. Met VAMO heeft u altijd de beschikking over de meest recente technische ontwikkelingen Daarnaast is het mogelijk om twee mobiele en één vast nummer op een simkaart te zetten. Al deze factoren maken van VAMO de ideale oplossing voor iedere organisatie in Zeeland die graag grip op de kosten houdt en optimaal bereikbaar wil zijn. 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over VAMO voor uw bedrijf in Walcheren, Beveland of Schouwen Duiveland? Onze adviseurs vertellen er graag alles over. Vul snel het contactformulier in of bel naar 0113-579030.