Vaste telefonie in Zeeland

Optimaal bereikbaar zijn, overal en altied? Dat kan met de vaste telefonie in Zeeland van Zeeuws Zakelijk. Of u nu op kantoor bent of onderweg: u bent altijd bereikbaar. Ook kunt u kiezen welk nummer de ontvanger van het gesprek ziet. Zo kunt u met uw mobiele telefoon bellen, zónder dat uw beller uw mobiele nummer heeft – want overal en altied bereikbaar zijn heeft soms zo ook zijn grenzen. Wie wil dat niet?

Overal en altijd bereikbaar

Wij zorgen ervoor dat u altijd bereikbaar bent. Want u zou maar net dat ene belangrijke telefoontje missen… dat wilt u natuurlijk ten koste van alles voorkomen. Bij Zeeuws Zakelijk is dat geen probleem. Onze vaste telefonie is in heel Zeeland beschikbaar. Gaat u verhuizen naar een nieuw pand? Stapt u over op VoiP? Of wilt u een nieuwe leverancier die u de flexibiliteit van vaste telefonie en mobiele telefonie in één dienst biedt? Het kan allemaal bij Zeeuws Zakelijk

Voordelen Zeeuws Zakelijk

Wilt u de techniek achter uw vaste telefonie altijd graag up-to-date houden, maar wilt u daarbij geen kosten maken voor onderhoud? Kies dan voor vaste telefonie met VoIP van Zeeuws Zakelijk. Met een telefooncentrale in de cloud is een kostbare telefooncentrale in uw pand – waarvan niemand eigenlijk weet hoe die precies werkt – verleden tijd.

Vaste lage prijs

Met vaste telefonie met VoIP en een telefooncentrale in de cloud van Zeeuws Zakelijk heeft u alle voordelen van een telefooncentrale tegen een vaste lage prijs per maand. Omdat u belt via de dataverbinding en niet via de telefoonlijn, is de geluidskwaliteit én de veiligheid optimaal. Ook bespaart u zodoende hiermee behoorlijk veel belkosten.

Ga voor Zeeuws Zakelijk

Wilt u graag betrouwbare vaste telefonie in Zeeland tegen een aantrekkelijke prijs? Dan is Zeeuws Zakelijk een goede partner voor uw vaste telefonie. Wij vinden het belangrijk dat u zorgeloos kunt werken en dat u optimaal bereikbaar bent. Daarom denken wij altijd met u mee over de oplossing die voor ú het beste past – en niet de oplossing die ons het meeste oplevert. Eerlijk en helder: dat is hoe wij zakendoen. Echt Zeeuws. Meer weten? Neem contact met ons op!