Zakelijke telefonie in Zeeland

Het is voor uw bedrijf in Zeeland van cruciaal belang dat u bereikbaar bent. Daarom zoekt u een betrouwbare partner voor zakelijke telefonie, die ervoor zorgt dat u geen belangrijk telefoontje hoeft te missen en dat uw klanten u altijd kunnen bereiken. Zeeuws Zakelijk is zo’n partner. Wij zijn voornamelijk actief op gebied van zakelijke telefonie in de regio's Walcheren, Beveland en Schouwen Duiveland. Ook buiten deze regio's timmeren wij nu hard aan de weg om hier meer naamsbekendheid te krijgen op gebied van zakelijk vaste en mobiele telefonie.

Keuzevrijheid in zakelijke telefonie

Wanneer u kiest voor zakelijke telefonie voor uw bedrijf in Zeeland, wilt u natuurlijk een systeem dat gemakkelijk te bedienen is en dat is toegesneden op de situatie van uw organisatie. Bij Zeeuws Zakelijk heeft u de keuze uit veel verschillende oplossingen en systemen. Van systemen waarmee u kunt bellen via traditionele lijnen, tot bellen via internet waarin mobiele telefoons zijn geïntegreerd. Omdat we begrijpen dat u graag zelf wilt kiezen voor de apparatuur die u prettig in gebruik vindt, leveren en installeren wij systemen voor zakelijke telefonie van verschillende merken, zoals Gigaset, Yealink, DrayTek, Unify en Aastra.

 

Advies over zakelijke telefonie

Is uw telefooncentrale aan vervanging toe, maar weet u nog niet zo goed wat de beste oplossing voor zakelijke telefonie voor uw bedrijf in Zeeland is? Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het maken van uw keuze. Ze analyseren de behoeften van uw organisatie en brengen op basis daarvan een advies op maat uit. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt voor uw zakelijke telefonie. Al meer dan 25 jaar helpen we klanten uit Zeeland en daarbuiten bij het aanschaffen, installeren en beheren van systemen voor zakelijke telefonie. U kunt er dus van op aan dat we op basis van onze jarenlange ervaring vakwerk en goede service leveren. 

 

Zeeuws Zakelijk staat voor u klaar

Bij Zeeuws Zakelijk willen we uw bedrijf ontzorgen. Dat betekent dat we ook voor u klaarstaan als uw apparatuur voor zakelijke telefonie onverhoopt niet werkt, vanwege een defect of een storing. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar. Onze medewerkers zoeken naar een snelle en duurzame oplossing, zodat u zo snel mogelijk weer telefonisch bereikbaar bent. Daarbij streven we ernaar dat u zoveel mogelijk één aanspreekpunt heeft. Dat is de plus van Zeeuws Zakelijk. Of uw bedrijf nu in Walcheren, Schouwen Duiveland of Beveland zit, het maakt voor de service van uw zakelijke telefonie van Zeeuws Zakelijk niets uit, wij staan altijd voor u klaar!

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de zakelijke telefonie van Zeeuws Zakelijk en hoe die uw bedrijf in Zeeland optimaal bereikbaar kan maken? Vul dan het contactformulier in of bel naar 0113-579030. We vertellen u graag alles over de vele mogelijkheden voor zakelijke telefonie om via Voip te bellen