Refurbished telefoon

Is uw iPhone aan vervanging toe? En wilt u eigenlijk niet teveel betalen voor een nieuwe telefoon? Hoeft het van u niet het nieuwste van het nieuwste te zijn? Wilt u wél een betrouwbare telefoon met 2 jaar garantie? Kies dan voor een refurbished iPhone van Zeeuws Zakelijk. Deze refurbished iPhones zijn kwalitatief hoogwaardig en ze zijn een stuk voordeliger dan een nieuwe iPhone.

Goedkopere telefoon

Eén van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een refurbished iPhone via Zeeuws Zakelijk is natuurlijk het prijskaartje. Want een refurbished iPhone is een stuk goedkoper dan een nieuwe telefoon. Zeker wanneer u een telefoon wilt hebben met veel mogelijkheden, kan het veel geld besparen om te kiezen voor een refurbished telefoon.

Langere garantie

U denkt misschien dat u op een refurbished telefoon geen lange garantie krijgt, omdat de telefoon al eerder is gebruikt. Bij de refurbished iPhones van Zeeuws Zakelijk geldt echter het tegenovergestelde! Op een nieuwe iPhone voor zakelijke telefonie krijgt u standaard slechts 1 jaar garantie, maar op een refurbished iPhone van hetzelfde model is de garantie verlengd naar maar liefst twee jaar. Een prettig gevoel, nietwaar?

Hoge kwaliteit refurbished toestel

De reden dat u deze lange garantie krijgt op uw refurbished toestel, is dat uw refurbished iPhone geleverd wordt met het Refurbished Keurmerk en met grote zorg is nagekeken en weinig tot geen gebruikssporen bevat. Van boven en van onder, van binnen en van buiten. Bovendien krijgt elke refurbished iPhone een nieuwe accu en wordt de laatste versie van het besturingssysteem geïnstalleerd. Het is dus net alsof u een gloednieuwe telefoon koopt – alleen het prijskaartje is een stuk lager!

Meer weten over refurbished telefoons?

Een lagere prijs, even hoge kwaliteit én een langere garantie dan op een nieuwe telefoon: Er zijn tal van redenen te bedenken om te kiezen voor een refurbished iPhone via Zeeuws Zakelijk. Koopt u uw refurbished telefoon via Zeeuws Zakekijk, dan kunt u zeker zijn van de kwaliteit en de beste service als er toch iets met uw telefoon aan de hand is. Meer weten? Neem contact met ons op en we vertellen u alles over de voordelen van onze refurbished telefoons. Want kwaliteit voor weinig geld: Dat wilt u toch ook?