Twee radionetwerken voor een nóg betere dekking!

Wij kunnen jou helpen met een nóg betere mobiele dekking in Nederland. Er worden vanaf nu namelijk twee radionetwerken aangeboden, namelijk KPN, Vodafone of allebei! We vertellen je graag meer over de voordelen

De voordelen van de twee radionetwerken die aangeboden worden: 

 

  •    Betere bereikbaarheid voor jouw bedrijf

Door een unieke ontwikkeling kunnen wij jouw bedrijf beter van dienst zijn met betrekking tot mobiele telefonie. Kort uitgelegd: wij kunnen nu twee radionetwerken aanbieden.

  •    Keuzevrijheid voor jou als klant

Allereerst betekent dit meer keuzevrijheid voor jou als klant. Het kan zo zijn dat je een voorkeur hebt voor een van de radionetwerken. Je kunt ook kiezen voor beide netwerken binnen één bedrijfsbundel.

  •    Betere mobiele bereikbaarheid

Als jouw team verspreid door heel Nederland werkt of veel reist, in het binnen- en buitenland, dan is het interessant om de twee radionetwerken binnen jouw bedrijfsbundel te combineren. Zo zorg je voor een optimale mobiele bereikbaarheid van jouw medewerkers. De tarieven blijven gelijk! 

  •    Data wordt binnen de bundel verdeeld

Het maakt niet uit of de ene collega meer data verbruikt dan de andere collega. De prijs voor de bedrijfsbundel blijft hetzelfde. Het totale aantal GB blijft onderdeel van de bedrijfsbundel, ook als je kiest voor twee radionetwerken.

 

Praktische informatie

  •    Er wordt een whitelabel SIM of eSIM aangeleverd

De nieuwe SIM of eSIM wordt door Zeeuws Zakelijk beschikbaar gesteld.

  •    SIM swap wanneer de klant dat uitkomt

Na wijziging van het abonnement, vindt de overstap plaats met daarbij (binnen een maand) de SIM swap.

  •    Per 1e van de maand beschikbaar

Bij een overstap geldt de nieuwe bundel vanaf de eerste van de volgende maand.

  •    Altijd één factuur

Je ontvangt per bedrijfsbundel één factuur. 

 

Ondanks deze veranderingen, blijven zowel de nationale als internationale tarieven gelijk! Meer weten? Neem contact met ons op!